> Sectorplan STOOF ingediend

Sectorplan STOOF ingediend

Op 5 december 2013 is het sectorplan definitief ingediend bij het ministerie van SZW. Samen STOOF hopen we op een snelle goedkeuring. Zie ook nieuwsbericht "Sectorplan voor de uitzendbranche ingediend".
 
Op 19 november jl. zijn de leerwerkloketten uit 9 regio's en hun partners aanwezig geweest bij een eerste briefing over het Sectorplan voor de uitzendbranche. Daarbij waren ook de betrokken uitzenders aanwezig.  Een van de doelen die ochtend was om de vragen te inventariseren. Onze dank voor alle aangeleverde vragen en informatie. Bijgaand treffen jullie per regio de gestelde en beantwoorde vragen aan,  een overzicht van de betrokken leerwerkloketten, een bijlage van deelnemende uitzendwerkgevers per regio, en een verdeling van de plekken per regio. Dit is gebaseerd op het aantal deelnemende uitzendwerkgevers per regio. Mocht in de loop van het project blijken dat de een meer kan en de andere regio minder realiseert kunnen we herverdelen.

We zullen op regionaal niveau alle contactpersonen aanleveren, dit overzicht komt zo gauw wij van alle deelnemende partijen de naw  gegevens binnen hebben. Er komt dan een overzicht waar zowel uitzendwerkgevers als LeerWerkloketten instaan, met contactpersoon, email en telefoonnummer. Ik mail de betreffende projectleiders volgende week apart voor de inventarisatie van alle regio contactpersonen, zij krijgen daarvoor een excel format, de providersboog.

Vragen, laat het ons weten stel@stoof-online.nl en marianne.zoetmulder@uwv.nl

 

 

Bestand:  PDF icon Per regio de Projectleiders Leerwerkloket en betrokken collega's PDF icon Aantallen vactures per regio PDF icon Inventarisatie van vragen over sectorplan bijeenkomst 19 november 2013