> Anouk stelt zich voor

Anouk stelt zich voor

Mijn naam is Anouk Schmitz, ik ben 19 jaar oud. Sinds 6 augustus 2016 ben ik werkzaam als stagiaire bij het LeerWerkLoket Rijnmond aan de Schiekade te Rotterdam. Op maandag en dinsdag ben ik te vinden op kantoor. Ik heb erg zin in deze nieuwe ervaring en jullie zullen me vast wel een keer tegenkomen in de gangen.
Ik volg de opleiding secretaresse niveau 3 aan het Albeda college te Rotterdam. Aan het einde van dit nieuwe schooljaar hoop ik mijn diploma te behalen. Hierna wil ik door met een niveau 4 opleiding. Allereerst was het mijn ambitie om door te gaan met de opleiding directiesecretaresse. Toch vind ik het leuker om ook andere ervaringen op te doen om mijn kansen voor later uit te kunnen breiden. Ik denk zelf aan de opleiding junior-accountant niveau 4 omdat rekenen toch wel echt mijn vak is en omdat er vanuit dit beroep veel kansen zijn om hoger op te komen doormiddel van cursussen en trainingen.

Ik ben geboren in Haarlem, toen ik 4 jaar oud was besloten mijn ouders om naar Rotterdam te verhuizen.
Dat was een goede beslissing want als het aan mij ligt ga ik hier nooit meer weg.
Alles is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is ook altijd wel wat te doen en ik zoek graag de gezelligheid op in het centrum. Rotterdam is gewoon de leukste stad van Nederland!

Anouk Schmitz