Bart Dikmans

> Bart Dikmans, ondernemersadviseur

Bart Dikmans, ondernemersadviseur

Mijn naam is Bart Dikmans, ondernemersadviseur Leren & Werken Midden Brabant. Geboren en getogen Brabander en vader van twee fantastische kinderen.
Ik ben inmiddels 12 jaar actief geweest als trainer / coach / consultant binnen het MKB en MKB+ op het gebied van vaardigheden en competenties in diverse leervormen.
Mijn rol richt zich met name om verbinding te leggen met ondernemers die inzien dat de wereld/markt om hen heen in een rap tempo aan het veranderen is. Die inzien dat door deze snelle veranderingen het personeel en zijzelf onderworpen worden aan de noodzaak van veranderen (lees "duurzaam ontwikkelen" met de markt mee). Het advies voor die noodzakelijke ontwikkeling geven we vanuit Leren & Werken vorm, samen met de ondernemers, met mooie meetinstrumenten, HR-advies, loopbaanadvies en eventuele mogelijkheden van subsidie.
Ik geloof dat elk mens zijn eigen talent en drijfveren heeft. Hoe mooi zou het zijn als we de medewerkers in hun kracht kunnen zetten binnen hun organisatie, nu en in de toekomst?
Ik ben klaar om de ondernemers en hun werknemers in Midden Brabant te ondersteunen en van advies te voorzien daar waar het aankomt op "duurzame ontwikkeling" en "strategisch personeelsbeleid".
Het gevolg hiervan is een gelukkige werknemer en een gelukkige werkgever, dat geeft mij iedere dag weer de energie om aan de slag te gaan!

Ik hoop dat we elkaar snel spreken,