Bas Robben

> Bas Robben

Bas Robben

Ik stel me even aan je voor, ik ben bas Robben, een gedreven en enthousiaste loopbaanadviseur werkzaam voor leren en werken Midden-Brabant.

Werk is een belangrijk onderdeel in het leven, het ervaren van arbeidsvreugde daar in is een groot goed. De juiste keuze hier in maken is belangrijk voor de ontwikkeling van je zelf als persoon en voor je loopbaan. Toch kan het voorkomen dat je even bent vast gelopen, dat je toe ben aan een nieuwe stap of dat je het even niet weet. Dan ben je bij leren en werken Midden-Brabant aan het goede adres. Samen met jou gaan we kijken hoe je een positief vervolg kunt geven aan je loopbaan.

Daarnaast is het in de huidige arbeidsmarkt belangrijk om bij te blijven, een leven lang leren is algemeen goed. Om loopbaanfit te blijven is het haast noodzakelijk om je zelf te blijven ontwikkelen en te scholen. Ook voor deze vragen kunnen wij jou goed helpen.

Graag wil ik jou helpen om een antwoord te krijgen op jouw loopbaanvraag, of dit nu gaat om een nieuwe stap of je je zelf verder wilt ontwikkelen door middel van opleiding. Met mijn (levens)ervaring, (mensen)kennis, persoonlijke kwaliteiten en enthousiasme wil ik jou helpen de juiste keuze te maken in je loopbaan en arbeidsvreugde te ervaren.