> BBL-studenten van de opleiding juridisch administratief dienstverlener

BBL-studenten van de opleiding juridisch administratief dienstverlener

Kom jij samen met een studiegenootje bij de BWB werken?

Voor twee BBL-studenten hebben wij twee leerwerkplaatsen beschikbaar.

Gedurende de opleidingsperiode werk je samen op verschillende teams en duik je in de wereld van de lokale belastingen.
Hierbij kun je denken aan het opleggen van de belasting, het innen van geld, de juridische afwikkeling van bezwaren of het te woord staan van burgers of bedrijven.

De theorie die je op school leert, pas je bij ons in de praktijk toe. Daarnaast ontwikkel je jouw competenties. Binnen de looptijd van je studie kan je je diploma behalen.

Wij zoeken enthousiaste gemotiveerde studenten die:

  • graag iets willen leren
  • hun mening durven te geven
  • open staan voor feedback
  • creatief en nauwkeurig zijn Wij bieden een betaalde leerwerkplaats aan.

Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en varieert voor een 16-jarige van € 652,- bruto per maand tot € 1.588,- bruto voor een 22-jarige. Dit wordt aangevuld met een tegemoetkoming in je woon- werkverkeer. Verder heb je zelf alle teugels in handen om zelfstandig te werken en mee te draaien in projecten.
Met belangstelling kijken we uit naar je reactie. Jouw reactie ontvangen we graag uiterlijk 10 december 2018 op het e-mailadres: werken@bwbrabant.nl.
 

Wie weet kom je 17 december op gesprek bij ons.
Heb je vragen over deze leerwerkplaatsen? Neem dan gerust contact op met teamleider Marco van Leeuwen 06 2575 5401 of P&O-adviseur Esther Siebelink 06 2115 0329. Meer informatie over de organisatie Belastingsamenwerking WestBrabant is te vinden op de website www.bwbrabant.nl.