> Blockchain Developer

Blockchain Developer

Vanaf juni starten er bij Computrain een nieuwe LeerWerktraject “Blockchain Developer” te Utrecht, zie bijlagen.

Binnen alle sectoren wordt er geëxperimenteerd met de blockchain technologie, bij financiële instellingen nog het meest. Blockchain mogelijkheden sluiten vaak aan bij strategische doelen waarin optimalisatie van beveiliging, communicatie, klantervaring en operatie wordt vereist. Door het vereenvoudigen en automatiseren van processen met blockchain worden de kosten lager en neemt de stroperigheid van de uitvoering af. Voor het bouwen van Blockchain toepassingen zijn Developers nodig. Het aantal vacatures waarin wordt gevraagd om blockchainervaring is verdrievoudigd in het afgelopen jaar.

Hier zit een mooie kans voor werkzoekenden. Door zich om te laten scholen tot Blockchain Developer lopen ze voorop met hun specialistische kennis, waarmee ze veel beter de concurrentie kunnen aangaan op de arbeidsmarkt. Verder is dit een duurzame richting om je in te ontwikkelen, de Blockchain technologie staat nog in de kinderschoenen maar belooft een grotere revolutie dan die van de komst van het Internet.

Op dit moment zijn Computrain en The Privacy Factory bezig kandidaten te werven. Enerzijds melden zich belangstellenden naar aanleiding van berichtgeving of signalen uit hun eigen netwerk. Daarnaast werkt Computrain samen met mobiliteitscentra van haar klanten waar boventalligen worden geïnformeerd over de mogelijkheden van dit LeerWerktraject.

  • Belangstellenden met een uitkering geven we het advies om de interesse voor het LeerWerktraject ook kenbaar te maken bij hun uitkeringsinstantie.
  • De sollicitatieverplichting loopt gewoon door, ook al worden ze geselecteerd voor dit LeerWerktraject.
  • De deelnemers zijn vrij om het LeerWerktraject te verlaten als er zich een baan aan dient.
  • De kosten van het LeerWerktraject worden betaald door werkgever waar de praktijkopdracht plaatsvindt.

Bij het selecteren van deelnemers letten we op de kenmerken:

  • IT-professionals met ervaring als Software Developer / Software Analyst
  • HBO Bachelor ICT of vergelijkbare relevante studie
  • Engels B2 niveau

Het hebben van programmeer-ervaring is vereist. Dat mag ook ervaring zijn vanuit oude mainframe / Cobol omgevingen.

Mocht je dit als een unieke kans zien neem dan even contact met ons op: 06-53588691 of middenbrabant@lerenenwerken.nl