Investeer in jezelf!

> Carrièreswitch?

Carrièreswitch?

Lekker aan het werk? Investeer in jezelf.

Wij willen graag dat dat zo blijft… en als het niet zo is, dan helpen we je daar graag bij. Investeer via het Achterhoeks Fonds voor Talentontwikkeling in jezelf, je werkomgeving én in je werkplezier. Zo blijf je je een Leven Lang Ontwikkelen!

VRAAG NU EEN LOOPBAANGESPREK AAN VOOR JOUW EIGEN SCHOLINGSVOUCHER!
Wat bieden we?

Wil jij je binnen je vakgebied ontwikkelen of wil je veranderen van branche en werkomgeving? Vraag dan je persoonlijke voucher aan om je scholing te bekostigen. Je krijgt ondersteuning van een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket Achterhoek. Zij voeren een loopbaangesprek met je, zetten indien nodig beroepskeuzetesten in en beoordelen je aanmelding.

Voor wie?

De scholingscheque is er voor werkzoekenden, werkenden, baanveranderaars en ZZP’ers uit de Achterhoek die zich willen om-, her- of bijscholen. De scholingsvoucher kan gebruikt worden om je binnen je vakgebied te ontwikkelen, maar biedt je ook de mogelijkheid om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep in een andere sector. Denk bijvoorbeeld aan de overstapberoepen https://www.werk.nl/arbeidsmarktinformatie/beroep/overstapberoepen/index...

Criteria

Je woont in of werkt in de regio Achterhoek
De scholing versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt

De opleider is een erkende onderwijsinstelling.

Interesse?

Maak een afspraak met het Leerwerkloket Achterhoek. Stuur je vraag en CV naar: achterhoek@lerenenwerken.nl  Een loopbaanadviseur neemt contact met je op. 

 

Ben je werkzoekend en aan het orienteren op (ander) werk? Verkeerde keus gemaakt of uitgekeken op je werk? Je wilt iets anders maar weet niet wat?

Kansrijke beroepen

De kans op werk verschilt van beroep tot beroep. Dat heeft te maken met het aantal vacatures, maar ook met het aantal mensen dat op zoek is naar dezelfde soort baan. Sommige beroepen bieden een goede kans op werk. Dit noemen we kansrijke beroepen en voor u de mogelijkheid tot een carrièreswitch.

Oriënteren en verkennen

Welk beroep past bij mij? Kom je er niet uit? Dan kun je een afspraak maken bij het Leerwerkloket om je interesses en competenties in beeld te brengen middels het maken van een aantal vragenlijsten.