> Er zijn momenteel geen vacatures voor leerwerktrajecten

Er zijn momenteel geen vacatures voor leerwerktrajecten

Wilt u leren en werken in de ouderenzorg?

De Zorggroep Maas & Waal (locaties in Beuningen, Ewijk, Druten, Beneden Leeuwen) en Oud Burgeren Gasthuis Nijmegen onderscheiden zich in het aanbieden van kleinschalige zorg voor ouderen.

De toenemende zorgvraag van deze (deels zelfstandig wonende) ouderen vraagt om medewerkers die weten wat het betekent om welzijn te combineren met zorg, die luisteren naar de vraag en die klantgericht, liefdevol maar ook met energie en doortastendheid te werk kunnen gaan.Natuurlijk betekent werken in de zorg ook dat je flexibel bent qua werktijden (ook avond, nacht- en weekend/feestdagen) en qua locatie. Beide organisaties willen graag in contact komen met mensen die de overstap willen maken naar de ouderenzorg.

Het kan zijn dat u uit een geheel andere sector komt (wel een opleiding op MBO 3 nivo, Havo of VWO 4 jaar) maar graag die overstap wil maken. We kijken dan vooral of u die karaktereigenschappen heeft om het werken in de ouderenzorg tot een succes te  maken. Voor u geldt dan natuurlijk wel het gehele opleidingstraject (2,5 jaar BBL via ROC Nijmegen).

Het kan zijn dat je SPW 3 of SPW 4 hebt : dan is het mogelijk om de opleiding Verzorgende 3 verkort/versneld te doorlopen. Binnen 1,5 jaar heeft u dan een diploma waarmee u uw kans op het vinden van werk aanzienlijk vergroot.

Eind  januari start dit project op het  Werkbedrijf met een informatiebijeenkomst “werken in de ouderenzorg”. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u te horen  hoe het is om te werken in de Ouderenzorg en welke punten hierin van belang zijn. Als u gemotiveerd bent en voldoet aan bovengenoemde opleidingseisen dan bent u van harte welkom.

Om definitief uitgenodigd te worden voor deze informatiebijeenkomst dient u uw motivatie, met daarin ook specifiek benoemd waarom u denkt dat u geschikt bent voor de ouderenzorg, én uw CV uiterlijk zondag 17 januari te sturen naar: 

                                              vacatureteam.nijmegen@uwv.nl  ovv “talententoer 2016”.