> HorecaEvenTT, Leermeester Noord Nederland

HorecaEvenTT, Leermeester Noord Nederland

Datum: 
maandag, 10 februari, 2014 tot woensdag, 12 februari, 2014

Van maandag 10 tot en met woensdag 12 februari 2014 vindt de 7e editie van HorecaEvenTT plaats.

Dé vakbeurs van het Noorden voor de horeca, grootkeuken en recreatie

HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. Voor u als deelnemer is dit de uitgelezen kans om uw product, dienst en bedrijf onder de aandacht te brengen. In drie dagen tijd komt u in een persoonlijke en professionele omgeving in contact met zowel bestaande als potentiële relaties. HorecaEvenTT vindt plaats in de TT Hall Assen. Dit evenementencomplex ligt pal naast het TT circuit en is goed te bereiken vanaf de A28 met een 4-baansweg tot aan de voordeur. En wat dacht u van de 6000 gratis parkeerplaatsen waarover de TT Hall beschikt?

De Noordelijke Leermeesterdagen 2014 tijdens het HorecaEvenTT

Beste Leermeesters en horecaondernemers van het Noorden, de voorbereidingen voor de Leermeesterdagen 2014 zijn in volle gang! Een goed moment om u de eerste nieuwsupdate van dit jaar mee te delen. Van maandag 10 februari tot en met 12 februari 2014 zijn wij weer te vinden op de HorecaEvenTT in Assen. Noteer deze data alvast in uw agenda! De Leermeesterdagen zijn een initiatief van de Klankbordgroep Noord-Nederland. Zij streven naar een optimaal samenwerkingsverband tussen leerbedrijven en de 5 ROC’s (Alfa College, Drenthe College, Friesland College, ROC Friese Poort en Noorderpoortcollege) in de bedrijfstak Horeca en Voeding.

Tijdens de HorecaEvenTT vindt ook de EvenTT Culinair plaats, drie dagen lang zal de Nederlandse horeca weer in het teken staan van koken, experimenteren, inspireren en motiveren. Wij bieden drie dagen kookgenot in een informele sfeer, waarbij niet alleen de wedstrijden een genot zullen zijn om aan mee te doen, maar ook voor de toeschouwers zal het weer, één en al beleving worden. EvenTT Culinair was en is een inspiratiebron voor ons, maar ook voor de komende generaties jonge koks die de keukens binnen de toekomst zullen aansturen. EvenTT Culinair zal tevens uniek blijven met ook de wedstrijden op het gastvrijheidsplein, jonge gastheren en gastvrouwen zullen hier strijd met elkaar aangaan. Voor meer informatie eventtculinair.nl

Leerwerkloket: