> Onderwijsbeurs Groningen

Onderwijsbeurs Groningen

Datum: 
donderdag, 3 oktober, 2013 tot vrijdag, 4 oktober, 2013

Op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober organiseert MartiniPlaza voor de 29ste keer de Onderwijsbeurs Groningen. Middelbare scholieren van VMBO tot VWO die een studie- of beroepskeuze moeten maken kunnen op deze beurs terecht. De beurs geeft de bezoekende leerlingen en hun begeleiders in één oogopslag voorlichting over bijna alle studiemogelijkheden binnen het MBO, HBO en WO.

MBO-instellingen, HBO-instellingen en universiteiten uit het hele land zijn vertegenwoordigd op de Onderwijsbeurs, maar ook adviesorganen zoals Dienst Uitvoering Onderwijs zijn aanwezig. Want waar moet je als scholier eigenlijk allemaal rekening mee houden als je gaat studeren? Ook leerlingen die na hun diploma hun grenzen willen verleggen kunnen op de beurs terecht want naast informatie over opleidingen en beroepen wordt er ook informatie gegeven over stages en werkprojecten in het buitenland. Jaarlijks wordt de beurs bezocht door ongeveer vijftienduizend belangstellenden uit Noord-Nederland.

Openingstijden

Donderdag 3 oktober: 13.00 – 21.00 uur
Vrijdag 4 oktober:         10.00 – 12.30 uur BB-ochtend*
                                         13.00 – 21.00 uur

* Tijdens deze speciaal georganiseerde ochtend wordt er extra aandacht en begeleiding gegeven aan de VMBO leerlingen die niveau 1 en 2 volgen, alleen het MBO gedeelte van de beurs is op de BB-ochtend geopend.
 

Meer informatie over de beurs, zoals themapleinen, workshops en deelnemers vind je op de site van de onderwijsbeurs.

MBO-instellingen, HBO-instellingen en universiteiten uit het hele land zijn vertegenwoordigd op de Onderwijsbeurs, maar ook adviesorganen zoals Dienst Uitvoering Onderwijs zijn aanwezig. Want waar moet je als scholier eigenlijk allemaal rekening mee houden als je gaat studeren? Ook leerlingen die na hun diploma hun grenzen willen verleggen kunnen op de beurs terecht want naast informatie over opleidingen en beroepen wordt er ook informatie gegeven over stages en werkprojecten in het buitenland. Jaarlijks wordt de beurs bezocht door ongeveer vijftienduizend belangstellenden uit Noord-Nederland. - See more at: http://www.onderwijsbeurs.nl/algemeen#sthash.M7Lc5KXW.dpufMBO-instellingen, HBO-instellingen en universiteiten uit het hele land zijn vertegenwoordigd op de Onderwijsbeurs, maar ook adviesorganen zoals Dienst Uitvoering Onderwijs zijn aanwezig. Want waar moet je als scholier eigenlijk allemaal rekening mee houden als je gaat studeren? Ook leerlingen die na hun diploma hun grenzen willen verleggen kunnen op de beurs terecht want naast informatie over opleidingen en beroepen wordt er ook informatie gegeven over stages en werkprojecten in het buitenland. Jaarlijks wordt de beurs bezocht door ongeveer vijftienduizend belangstellenden uit Noord-Nederland. - See more at: http://www.onderwijsbeurs.nl/algemeen#sthash.M7Lc5KXW.dpuf
Op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober organiseert MartiniPlaza voor de 29ste keer de Onderwijsbeurs Groningen. Middelbare scholieren van VMBO tot VWO die een studie- of beroepskeuze moeten maken kunnen op deze beurs terecht. De beurs geeft de bezoekende leerlingen en hun begeleiders in één oogopslag voorlichting over bijna alle studiemogelijkheden binnen het MBO, HBO en WO. - See more at: http://www.onderwijsbeurs.nl/algemeen#sthash.M7Lc5KXW.dpufOp donderdag 3 en vrijdag 4 oktober organiseert MartiniPlaza voor de 29ste keer de Onderwijsbeurs Groningen. Middelbare scholieren van VMBO tot VWO die een studie- of beroepskeuze moeten maken kunnen op deze beurs terecht. De beurs geeft de bezoekende leerlingen en hun begeleiders in één oogopslag voorlichting over bijna alle studiemogelijkheden binnen het MBO, HBO en WO. - See more at: http://www.onderwijsbeurs.nl/algemeen#sthash.M7Lc5KXW.dpufOp donderdag 3 en vrijdag 4 oktober organiseert MartiniPlaza voor de 29ste keer de Onderwijsbeurs Groningen. Middelbare scholieren van VMBO tot VWO die een studie- of beroepskeuze moeten maken kunnen op deze beurs terecht. De beurs geeft de bezoekende leerlingen en hun begeleiders in één oogopslag voorlichting over bijna alle studiemogelijkheden binnen het MBO, HBO en WO. - See more at: http://www.onderwijsbeurs.nl/algemeen#sthash.M7Lc5KXW.dpuf
Leerwerkloket: