> Open Avond Hogeschool Inholland

Open Avond Hogeschool Inholland

Datum: 
woensdag, 2 april, 2014

Proef de sfeer op de Open Avond van Hogeschool Inholland
Maak op woensdag 2 april tussen 17.00 en 20.00 uur kennis met de opleidingen, de studenten en de docenten van Hogeschool Inholland. Je bent van harte welkom in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Delft, Den Haag, Diemen, Dordrecht, Haarlem en Rotterdam. Proef de sfeer van de locatie waar jij misschien gaat studeren, volg een opleidingspresentatie en ga in gesprek met onze docenten en studenten. Zij vertellen graag over hun ervaringen en je hoort meteen alle ins & outs van onze voltijd- en deeltijdopleidingen.
Meld je vooraf aan voor de Open Avond, dan verloopt je registratie op de dag een stuk sneller.

Wat kun je tijdens de OpenĀ Avond verwachten?

Houd de Facebookpagina in de gaten van de locatie of download alvast het locatieprogramma.
Meer informatie en programma's downloaden

Twijfel je nog? Vraag het onze studiekeuzeadviseurs

Heb je hulp nodig bij je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs begeleiden je graag tijdens je studiekeuzeproces. Om je interesses in kaart te brengen kun je van tevoren alvast de Studiekeuzetest maken.

Let op: nieuwe aanmelddatum en Studiekeuzecheck

Meld je uiterlijk 1 mei 2014 aan via Studielink voor een hbo-opleiding. Je ontvangt dan een uitnodiging voor deĀ Studiekeuzecheck van de opleiding van je keuze met verdere informatie.

Tijdens de Open Avond kun je je aanmelden voor je hbo-opleiding. Neem hiervoor je DigiD-code mee. Heb je nog geen DigiD-code? Vraag deze dan aan op de website van DigiD.

Hbo-opleidingen Inholland

Wil je weten welke hbo-opleidingen op welke locaties worden aangeboden?
Bekijk dan hier ons opleidingenoverzicht.

Leerwerkloket: