> Skills Masters, Studiebeurs en Job Event Ahoy Rotterdam

Skills Masters, Studiebeurs en Job Event Ahoy Rotterdam

Datum: 
donderdag, 9 januari, 2014 tot zaterdag, 11 januari, 2014

Activiteiten op deze dag

Net als vorig jaar kunt u meedoen aan de volgende activiteiten:

Skills Masters

VSkills Masters is hét beroepskeuze-evenement van Nederland. Ben jij een vmbo’er of mbo’er en benieuwd welk beroep bij jou past? Dan kun je op 9, 10 en 11 januari 2014, op Skills Masters snuffelen aan beroepen, vakwedstrijden en demonstraties bekijken. Je kunt bovendien beroepen zelf ervaren door mee te doen aan de vele doe-activiteiten.

StudieBeurs West

Weet jij al wat voor opleiding je wilt gaan volgen? De beurs biedt het grootste overzicht: opleidingen in voltijd, deeltijd of werken en leren tegelijk op MBO of HBO-niveau is; alles is mogelijk!
Verschillende opleiders bieden u een overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van studie.

Job Event

n deze roerige arbeidsmarkttijden wilt u ongetwijfeld het beste halen uit de constante vraag naar werk. Presenteer daarom uw organisatie aan de duizenden gedreven bezoekers die zich in Ahoy oriënteren op hun toekomst. Ze zijn op zoek naar vacatures, hulp bij solliciteren, een aanvullende opleiding of overwegen om zelf te gaan ondernemen. Grijp die kans en doe mee aan Job Event! Kom in contact met werkgevers met vacatures, laat een CV-check doen en verzamel informatie over solliciteren en Leren en Werken.

Toegang is gratis na registratie.

Dagen en tijden

Donderdag 9 januari 2014, van 10.00 -17.00 uur

Vrijdag 10 januari 2014, van 10.00 -17.00 uur

Zaterdag 11 januari 2014, van 10.00 -16.00 uur

Leerwerkloket: