> Studiekeuzebeurs West

Studiekeuzebeurs West

Datum: 
vrijdag, 9 januari, 2015 tot zaterdag, 10 januari, 2015

Jouw juiste opleidings- en/of beroepskeuze: Heel erg belangrijk!

De Studiekeuzebeurs West wordt elk jaar georganiseerd in de Ahoy Rotterdam en jij krijgt de kans om in één keer alle informatie die belangrijk is voor jouw opleiding- en/of beroepskeuze. Deze beslissing bepaalt voor een groot gedeelte je toekomst.

Denk er dus goed over na en probeer uit te vinden wat er allemaal mogelijk is, waar jouw interesses liggen en wat jij leuk vindt!

Als je de juiste studierichting kiest heb je veel kans op een baan die je nu leuk vindt, maar ook over een aantal jaar en voor veel mensen geldt: Als je met plezier naar je werk gaat, heb je een fijn leven!

Iedereen kan de beurs gratis bezoeken! Meld je aan.

Studiekeuzebeurs West is er speciaal om jou te helpen bij het vinden van de opleiding die bij jou past! Bezoeken van de beurs is na registratie gratis. Dit kan eenvoudig via de website en je krijgt je toegangsbewijs (e-ticket) per e-mail toegestuurd.

Kom je samen met klasgenoten, je vrienden of je ouders? Zorg dat iedereen zijn eigen toegangsbewijs heeft, zodat wachten bij de entree zoveel mogelijk voorkomen kan worden!

Opleidingen van alle niveaus

De beurs biedt een overzicht van opleidingen op alle niveaus.Je vindt er MBO- en HBO-instellingen, maar ook particuliere opleidingen en leer/werk trajecten. Ook voor praktische informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering en/of huisvesting kun je op de beurs terecht. Daarnaast zijn er internationale onderwijsinstellingen aanwezig mocht je over de grens een studie/taalcursus willen volgen.

Succes met je keuze!

Namens de organisatie (OGZ) wensen we je veel succes bij het vinden van je studie en vervolgopleiding en we hopen dat je naast een informatieve ook een leuke dag gaat hebben!

Mocht je beide dagen naar de beurs willen komen kan dat natuurlijk ook! Je kan met je toegangsbewijs beide dagen de beurs bezoeken!

Leerwerkloket: