> Ik word vrachtwagenchauffeur 20 september 2018

Ik word vrachtwagenchauffeur 20 september 2018

Datum: 
donderdag, 20 september, 2018
Tijd: 
18:30 tot 22:00
Locatie: 
Den Haag

De economie groeit en daarom zijn er veel vrachtwagenchauffeurs nodig! Is het vak van vrachtwagenchauffeur iets voor u? Pak dan nu uw kans! Via het Sectorinstituut Transport en Logistiek kunnen dit jaar namelijk 1.500 kandidaten worden opgeleid tot vrachtwagenchauffeur. Met subsidie, waardoor u als kandidaat slechts 15% van het lesgeld hoeft te betalen.

Heeft u mbo werk- en denkniveau en de nodige levenservaring? Bent u echt gemotiveerd, flexibel inzetbaar, klantvriendelijk en stressbestendig, zelfstandig en communicatief vaardig en lichamelijk fit? Kunt u zich goed aanpassen aan verschillende situaties en bent u bereid om aan te pakken? Dan is het beroep van vrachtwagenchauffeur misschien wel iets voor u.

Waar en wanneer?

Lijkt het u wat om chauffeur te worden? Kom dan naar een van de events. Deze worden georganiseerd in verschillende steden:

Donderdag 30 augustus - Gilze

Dinsdag 4 september - Amsterdam

Donderdag 6 september - Venlo

Dinsdag 11 september - Zwolle

Donderdag 20 september - Den Haag

Programma

Tijdens het event vertellen we u alles over het vak van vrachtwagenchauffeur en de mogelijkheden. Op deze avond houden we ook een selectiegesprek met u. Bereid u zich hier alvast op voor. Op ikwordvrachtwagenchauffeur.nl vindt u meer informatie en filmpjes van mensen die de overstap naar het beroep van vrachtwagenchauffeur hebben gemaakt.

Aanmelden en meer informatie

Wilt u meer informatie over deze events of wilt u zich aanmelden? Ga dan snel naar de website. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een uitnodiging met informatie over de bijeenkomst bij u in de buurt.