> Leerwerkmarkt

Leerwerkmarkt

Datum: 
donderdag, 4 juni, 2015
Tijd: 
15:00 tot 20:00
Locatie: 
Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht

Het doel van deze leerwerkmarkt is om leerlingen, opleidingen en bedrijven bij elkaar brengen voor het vinden van leerwerkplekken (BBL of BOL of korte scholingstrajecten met baangarantie) vooral in de kansrijke sectoren techniek (metaal/maritiem/elektro), logistiek/transport en bouw en industrie. Maar ook andere sectoren zullen in beperkte mate aanwezig zijn. De LeerWerkMarkt richt zich met name op VMBO leerlingen, die net examen gedaan hebben en nu een definitieve BBL/BOL plek willen vinden. Ook is er plek voor MBO-studenten die naar een hoger niveau of naar het HBO willen doorstromen. 

Jongeren

Ben jij woonachtig in de regio Drechtsteden of Alblasserwaard Vijfherenlanden en in het bezit van een VMBO/MAVO/HAVO/MBO diploma, die op zoek is naar een BBL/BOL plek of kort scholingstraject met baangarantie. Ook voor kandidaten zonder VMBO diploma zijn er beperkte mogelijkheden. Meld je dan nu aan voor de Leerwerkmarkt!

Voor Bedrijven

Bent u op zoek naar een gemotiveerde medewerker en heeft u BBL-plaatsen binnen uw organisatie, meld u aan voor de Leerwerkmarkt. Wij zoeken bedrijven die BBL/BOLplekken of korte scholingstrajecten met baangarantie beschikbaar hebben voor leerlingen uit de regio Drechtsteden of Alblasserwaard Vijfherenlanden. Lees hier meer over de Leerwerkmarkt voor bedrijven.

Uitnodiging bedrijven Leerwerkmarkt