> Startplein techniek Culemborg (Rivierenland)

Startplein techniek Culemborg (Rivierenland)

Datum: 
maandag, 10 november, 2014

Er is een groeiend tekort aan technisch personeel. Om nu, maar ook in de toekomst dit tekort tegen te gaan is het Startplein Techniek ontwikkeld door het Platform Rivierenland en Leerwerkloket Rivierenland. Het Startplein biedt werkzoekenden en werkgevers in de techniek een manier om elkaar beter te vinden.

Werkzoekenden en werkgevers ontmoeten elkaar

Het Startplein Techniek is ontwikkeld om een juiste match te realiseren tussen werkgevers en werkzoekenden in de technische sector. De partijen, die zijn aangesloten bij het Startplein, hebben een groot netwerk en brengen veel kennis mee. Niet alleen van de techniek, maar ook van de lokale (arbeids)markt. Hierdoor is er een goed overzicht van de technische vacatures én van de geschikte potentiële kandidaten. Zo is een betere afstemming tussen vraag en aanbod mogelijk. Het doel van de speeddates is werkzoekenden met technisch talent kennis te laten maken met werkgevers met technische vacatures. In het gesprek stelt de werkzoekende zich aan de verschillende werkgevers voor, legt deze uit waar hij of zij goed in is en wat voor een werk hij of zij zoekt. Het is daarom handig om meerdere kopieën van een cv mee te nemen tijdens de speeddates.

Startplein Culemborg en Zaltbommel

Maandag 10 november 2014 van 16.00 tot 18.00 uur Startplein Techniek Culemborg.

Donderdag 30 oktober 2014 van 16.00 tot 18.00 uur Startplein Techniek Zaltbommel.

Ben jij geïnteresseerd in een leuke technische baan?

Meld je dan aan voor de speeddates van het Startplein Techniek! Er wordt van te voren in een persoonlijk gesprek gekeken of je voldoende ervaring, opleiding etc. hebt. Zo kunnen we beter een juiste match realiseren tussen jou en een potentiële werkgever in de technische sector.

Voor het Startplein Techniek Culemborg kan je een mail sturen naar Ineke.vanderstraaten@uwv.nl.
Of bellen naar het Leerwerkloket T:06-46852234 (tijdens kantooruren)