> WERK3daagse regio Twente

WERK3daagse regio Twente

Datum: 
dinsdag, 8 oktober, 2013 tot donderdag, 10 oktober, 2013

Het vinden van een baan is in deze tijd niet altijd even gemakkelijk. Daarom organiseert het Werkplein Twente in de regio Twente tijdens de WERK3daagse op 8, 9 en 10 oktober diverse activiteiten.

Jongerenmiddag

Op dinsdag 8 oktober wordt er een speciale Jongerenmiddag georganiseerd door Werkplein Twente samen met verschillende partners.
Tijdens deze middag kun je in contact komen met werkgevers die allemaal vacatures voor jongeren hebben. Daarnaast kun je meer informatie krijgen over het volgen van een (vervolg-)opleiding en kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Een veelzijdige middag voor gedreven jongeren die zichzelf graag verder willen ontwikkelen. Voor vragen over Leren en Werken kun je terecht bij de stand van het Leerwerkloket Twente of op de website twente.lerenenwerken.nl. 

Praktische informatie

Datum    dinsdag 8 oktober 2013
Tijden     13:00-17:00 uur
Locatie  Gouden Talenten businesslounge in de Grolsch Veste, Colosseum 65, 7521 PP Enschede
Kosten   deelname aan de Jongerenmiddag is geheel gratis

Werkplein Twente on tour

Soms zijn er in jouw vakgebied geen geschikte vacatures of soms zijn er veel sollicitanten voor één vacature. Het kan helpen om breder naar een baan te zoeken. Dat kan zijn door het zoekgebied te vergroten, maar ook door te kijken naar andere functies. Maar welke bedrijven zijn er allemaal in Twente en welke functies zijn er binnen deze bedrijven te vinden? Om je daar een beter beeld van te geven willen wij je uitnodigen om mee te gaan met ‘Werkplein Twente on tour’.
Wij bieden je de mogelijkheid om mee te gaan op een bedrijfsbezoek bij twee Twentse bedrijven uit een bepaalde sector. Samen met andere werkzoekenden krijg je een rondleiding door het bedrijf.
Je kunt zelf aangeven binnen welke sector je bedrijven wilt bezoeken en vanaf welke Werkplein vestiging je wilt vertrekken.

Praktische informatie

Datum  woensdag 9 oktober 2013
Tijden   08:30-12:30 uur
Vertrek vanaf Werkplein vestiging in Enschede of Almelo
Kosten  deelname aan Werkplein Twente on Tour is gratis voor klanten van het Werkplein Twente. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Landelijke Banenmarkt

Op donderdag 10 oktober organiseert Werkplein Twente een Landelijke Banenmarkt. Tijdens deze Banenmarkt kun je in contact komen met diverse werkgevers en uitzendbureaus die allemaal openstaande vacatures hebben. Daarnaast kun je meer informatie krijgen over het volgen van een opleiding en kun je deelnemen aan verschillende activiteiten en workshops. Een veelzijdige middag voor iedereen die geïnteresseerd is in de arbeidsmogelijkheden in Twente. Voor vragen over Leren en Werken kun je terecht bij stands van het Leerwerkloket Twente op de vestigingen in Almelo en Enschede of op de twente.lerenenwerken.nl.

Praktische informatie

Datum             donderdag 10 oktober 2013
Tijden              13:00-17:00 uur
Locatie            Werkplein Twente, vestiging Almelo, Twenthe-plein 7, 7607 GZ Almelo
                          Werkplein Twente, vestiging Enschede,  Korte Hengelose straat 1, 7511 JA Enschede
Kosten             toegang tot de Landelijk Banenmarkt is geheel gratis

Leerwerkloket: