> Studiebeurs Zwolle

Studiebeurs Zwolle

Datum: 
woensdag, 6 november, 2013 tot donderdag, 7 november, 2013

Kom jij ook? Op 6 en 7 november 2013 van 14:00 tot 20:00 uur organiseren we in de IJsselhallen de 20e editie van de Studiebeurs in Zwolle.

In 2012 presenteerden ruim 50 verschillende mbo-, hbo-, en wo-instellingen zich op Studiebeurs Zwolle. Ook opleidingen van beroepsorganisaties zoals de Landmacht en de Politie waren aanwezig. Samen zorgden zij voor een compleet overzicht van opleidingsmogelijkheden voor de ruim 12.000 bezoekers. Studiebeurs Zwolle wordt jaarlijks voornamelijk bezocht door vmbo-, havo-, vwo-leerlingen en mbo-studenten die in de laatste fase van hun opleiding zitten. Maar ouders en/of verzorgers zijn natuurlijk ook welkom!      

Je hoeft je dit jaar niet aan te melden!

Welk beroep kies jij?
Studiebeurs Zwolle biedt je een goed beeld van mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle en de wijde omgeving. Ook universitaire studies presenteren zich. Opleidingen in voltijd, deeltijd en duaal (werken en leren tegelijk): alles is mogelijk! Je kunt dus alle kanten op! Dat is fijn, maar ook lastig. Om het iets makkelijker te maken staan hieronder de verschillende opleidingen op een rijtje. Klik een categorie aan om te zien welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Kijk hier voor de beroepenlijst.

Zie voor alle informatie op studiebeurszwolle.nl

 

Leerwerkloket: