> Windesheim open avond

Windesheim open avond

Datum: 
woensdag, 8 januari, 2014

Carrièreswitch? Doorgroeien? Specialiseren? Je weet waar jouw interesse ligt. Maar dan nog zijn er zoveel studies en studievormen om uit te kiezen. Wat past het beste bij jouw wensen?

Tijdens een open avond op 8 januari helpt  Windesheim je graag om de voor jou juiste opleiding te vinden. Je vindt er tussen 18.30 – 21.00 uur alle informatie over onder andere deeltijd- en duale opleidingen, cursussen en masters in Zwolle.

Wat is er te doen tijdens deze open avond?

  • Informatiemarkt  Op de centrale informatiemarkt krijg je informatie over alle opleidingen. Heb je algemene vragen over studiekeuze of studeren? De medewerkers van het Studiesuccescentrum, het decanaat en de studentenadministratie zijn ook aanwezig.
  • Voorlichtingsrondes  Volg klassikale voorlichtingsrondes. Tijdens de voorlichtingsrondes krijg je uitgebreide informatie over de vorm en inhoud van een opleiding of cursus. Er zijn ook opleidingen die alleen voorlichting geven op de informatiemarkt.

Tijd en locatie
De open avond vindt plaats van 18.30-21.00 uur op de Campus in Zwolle (Campus 2-6) op loopafstand van het treinstation van Zwolle. Die avond rijdt er een busje van het station naar de campus en vice versa. De open avond vindt plaats in het X-gebouw. We zorgen voor goede bewegwijzering.

Aanmelden kan via de site van Windesheim.
Na het aanmelden ontvang je een toegangsbewijs per e-mail.

Leerwerkloket: