> Leerwerkloket aanwezig op de open dag van Da Vinci College Gorinchem

Leerwerkloket aanwezig op de open dag van Da Vinci College Gorinchem

Datum: 
vrijdag, 29 januari, 2016
Tijd: 
15:00 tot 20:00
Locatie: 
Da Vinci College in Gorinchem
Amerikaanse schoolbus

Op vrijdag 29 januari 2016 zijn de medewerkers van het Leerwerkloket Alblasserwaard Vijfheerenland aanwezig op de open dag van het Da Vinci College in Gorinchem. Onze stand kun je vinden in de kantine naast het Loopbaancentrum. Ter plekke kun je informatie krijgen over de beschikbare BBL-trajecten bij bedrijven in de regio.

Vind je jouw ideale functie, dan kun je via inschrijving je belangstelling kenbaar maken bij het bedrijf! Ook kun je bij ons advies krijgen over de leerweg die het beste bij je past: BOL of BBL. Teven hebben we de beschikking over een echte Amerikaanse schoolbus (met dank aan De Stip!) waarin je een c.v.-check kunt doen. Ook worden hier workshops sollicitatietraining gegeven, waarbij vooral aandacht aan het sollicitatiegesprek wordt gegeven. De tijden waarop deze plaatsvinden:

Workshop 1: 15:00 uur
Workshop 2: 17:00 uur
Workshop 3: 19:00 uur

Mocht je willen deelnemen aan een van de workshops, dan kun je je aanmelden door een kort mailtje te sturen naar lwl.av@lerenenwerken.nl.

Hierin kun je aangeven of je deelneemt aan workshop 1, 2 of 3. Het leukste is om je met een groepje, bijvoorbeeld uit je klas, aan te melden! Graag je naam, woonplaats en school vermelden.

Leerwerkloket Alblasserwaard Vijfheerenland ziet je graag de 29ste in de bus of bij de stand!