> Maand van Leren en Werken

Maand van Leren en Werken

Datum: 
donderdag, 1 september, 2016 tot vrijdag, 30 september, 2016
Tijd: 
08:00
Locatie: 
Landelijk
Maand van Leren en Werken in September. Het logo toont de september op een kalender.

In september organiseren de Leerwerkloketten en haar partners meer dan 60 activiteiten! Van workshops over je loopbaan, profilering en social media tot informatie over scholingsvoucher of het doen van een CTC-test. Sommige Leerwerkloketten organiseren zelfs evenementen voor collega’s, zoals het bezoeken van een Taalhuis waar adviseurs informatie krijgen over het herkennen van laaggeletterdheid.

Al deze activiteiten worden georganiseerd in het kader van de Maand van Leren en Werken. De maand van Leren en Werken is een landelijke campagne om meer aandacht te genereren voor een leven lang leren en wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd. Voor alle mensen ongeacht leeftijd, woon- of werksituatie.

#Lerenenwerken

Op de social media-kanalen van Leren en Werken (Facebook, Twitter en LinkedIn) en van UWV (Facebook, Twitter en LinkedIn) wordt deze maand actief informatie gedeeld over de Leerwerkloketten, de evenementen in september en leren en werken in het algemeen. Praat en deel mee met #lerenenwerken!

Bekijk op de kalender op de website van Leren en Werken voor informatie over de verschillende evenementen.