> Maand van Leren en Werken 2017

Maand van Leren en Werken 2017

Datum: 
vrijdag, 1 september, 2017 tot zaterdag, 30 september, 2017
Tijd: 
09:00
Locatie: 
Verschillende locaties

Net als voorgaande jaren organiseren de Leerwerkloketten in september de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten extra activiteiten, zoals een workshop 'Een leven lang leren: wie betaalt dat?' in Midden-Brabant, een workshop 'Mijn loopbaan wat nu?' in Rivierenland en een opleidingen- en banenmarkt in Drenthe. De activiteiten zijn divers en verschillen per regio, kijk dus op de evenemtentenpagina wat het Leerwerkloket bij jou in de buurt organiseert of neem contact op.

#Lerenenwerken

Ook op de social media kanalen besteden we extra aandacht. Volg ons via Facebook, Twitter en LinkedIn en praat mee met  #Lerenenwerken.

Leerwerkloketten

De Maand van Leren en Werken is een landelijke campagne om meer aandacht te genereren voor een Leven Lang Leren. Leren en Werken organiseert deze maand voor het derde jaar op rij. De Leerwerkloketten zijn regionale samenwerkingsverbanden tussen de partijen die in de regio betrokken zijn bij leren en werken: onderwijsinstellingen, gemeenten, UWV, SBB en bedrijfsleven. Het Leerwerkloket is er voor iedereen met loopbaan- en scholingsvragen.