> Nationaal Techniekpact 2020

Nationaal Techniekpact 2020

Datum: 
maandag, 18 april, 2016
Tijd: 
12:00 tot 19:00
Locatie: 
Dordrecht en Rotterdam
Techniekpact

Rotterdam en de Drechtsteden nodigen je uit voor de Jaarconferentie Techniekpact 2016 op maandagmiddag 18 april 2016. De mens staat deze editie centraal. Techniek gaat immers over mensen die techniek bedenken, maken en onderhouden. Ook het Techniekpact gaat over mensen. Mensen die kiezen voor techniek, leren en werken in de techniek. Het belooft een dag te worden met inspiratie, interactie en de feestelijke lancering van het Nationaal Techniekpact 2020.

MBO Raad actief in Techniekpact 2020 

Ministeries, arbeidsmarkt en onderwijs betuigen op 18 april hun steun aan het geactualiseerde Nationaal Techniekpact 2020. De MBO Raad is ook in het nieuw af te sluiten Techniekpact een actieve en belangrijke partner. Op bestuurlijk niveau is de MBO Raad vertegenwoordigd in het Landelijke Regieteam Techniekpact en op beleidsniveau in het Liaisonsoverleg. Ook de komende jaren zet de MBO Raad zich, met dezelfde kracht en expertise, in voor het Techniekpact. Samen met de andere partners wil de MBO Raad ervoor zorgen dat voldoende studenten goed worden opgeleid voor banen in de techniek. 

Aanmelden

Begin maart 2016 kun je je online voor de Jaarconferentie Techniekpact 2016 aanmelden en maakt de organisatie het volledige programma bekend. De conferentie vindt dit jaar op 18 april van 12 tot 19 uur plaats in Dordrecht en Rotterdam. Reserveer deze datum alvast in uw agenda.