> Online seminar werken in Europa: hoe pak ik dat aan?

Online seminar werken in Europa: hoe pak ik dat aan?

Datum: 
dinsdag, 16 januari, 2018
Tijd: 
11:00
Locatie: 
Niet van toepassing
UWV werken aan perspectief

Bent u op zoek naar een vakantiebaan of vast werk? In Europa liggen volop kansen. Het is een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en een nieuwe cultuur, taal en mensen te leren kennen.

In dit webinar wordt er uitgelegd waar u rekening mee moet houden als u wilt werken in een ander Europees land. Een EURES-adviseur van UWV geeft tips over een goede voorbereiding, het vinden van vacatures en solliciteren in een ander land.

 U kunt tijdens het webinar uw vragen over dit onderwerp in de chat stellen aan een medewerker van het UWV-webinarteam en aan adviseurs van EURES en UWV Internationaal. 

Heeft u voorafgaand aan het webinar al een vraag? Wanneer u zich inschrijft voor het webinar kunt u vooraf al een vraag stellen. In het webinar zullen wij terugkomen op o.a. de top 5 klantvragen.

Aanmelden

Ter info: Wanneer u zich aanmeldt voor dit webinar krijgt u standaard 2 mails. Eén bevestigingsmail en één mail om het webinar in uw agenda te plaatsen (bijvoorbeeld van Outlook of Google Calender). Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan in uw spamfolder. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl