> Open avond van het Regio College Zaandam en Purmerend

Open avond van het Regio College Zaandam en Purmerend

Datum: 
woensdag, 22 januari, 2014

Wil jij jouw kansen op de arbeidsmarkt verbeteren met een opleiding? Of bent u werkgever en zoekt u een maatwerkopleiding voor uw medewerkers? Misschien beheers je de Nederlandse taal nog onvoldoende om aan de slag te gaan? Kom dan naar het open huis van het Regio College, woensdag 22 januari 2014, van 18 tot 21 uur, Cypressehout 95 Zaandam en Spinnekop 1 in Purmerend.

De ruim 135 mbo-opleidingen van het Regio College openen hun deuren op deze avond. Tevens kun je je oriƫnteren op bijna 20 losse cursussen en deeltijdopleidingen (zoals bedrijfsadministratie- of computercursussen) of onderwijs in de Nederlands taal. Je kunt de praktijklokalen bezoeken en spreken met onze leerlingen en docenten.

De loopbaanadviseurs helpen je graag verder bij de keuze voor een opleiding. Indien nodig kun je ook een afspraak maken of een beroepskeuzetest doen.

Wist je bijvoorbeeld dat het Regio College het enige roc in de regio is met optiek-opleidingen? En dat het Regio College versnelde trajecten aanbiedt zodat je sneller aan de slag kunt? Dat zij ook maatwerk levert voor bedrijven?

Meer informatie vind je op www.regiocollege.nl of door te bellen naar het Servicecentrum: (075) 681 90 01.