> StudieBeurs West

StudieBeurs West

Datum: 
vrijdag, 8 december, 2017 tot zaterdag, 9 december, 2017
Tijd: 
10:00 tot 16:00
Locatie: 
Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, Rotterdam
Studiebeurs west

Er is voor iedereen een studie!

Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2017 staat de Rotterdam Ahoy volledig in het teken van StudieBeurs West. Jij en duizenden andere jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement inspiratie op voor de toekomst.

Op StudieBeurs West vind je ruim 50 (onderwijs)instellingen uit binnen- en buitenland die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.

Opleidingen van alle niveau's

StudieBeurs West biedt een groot overzicht van opleidingen op zowel mbo als hbo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.

Wandel rustig rond op de beurs en praat met studenten van verschillende scholen en opleidingen, zij kunnen uit eigen ervaringen vertellen hoe de studie in elkaar steekt en je een eerlijk antwoord geven op al je vragen.

Ook voor praktische informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering en je ov-kaart kun je op de beurs terecht.

Schrijf je hier gratis in

Mocht je samen met anderen de beurs bezoeken zorg er dan voor dat iedereen zich registreert als bezoeker om wachtrijen bij de ingang te voorkomen.

Meer informatie over de beurs vind je hier