> Webinar: Leren en Werken, het kan!

Webinar: Leren en Werken, het kan!

Datum: 
woensdag, 9 oktober, 2019
Tijd: 
11:00 tot 11:30
Locatie: 
Online
Webinar

Vind jij het moeilijk om de volgende stap in jouw loopbaan te zetten? Of weet je heel goed wat je wilt, maar heb je niet de juiste opleiding of cursus gevolgd voor die ene leuke functie?

Het Leerwerkloket helpt je hierbij en denkt met je mee door vragen te beantwoorden over werk en opleidingen. Ook geven zij loopbaanadvies op maat en kun je geholpen worden bij het maken van een studie- en beroepskeuze, of een carrièreswitch. Er zijn 34 Leerwerkloketten, verspreid over heel Nederland. Tijdens dit webinar is Jacqueline Murre te gast, adviseur bij het Leerwerkloket.

In dit webinar behandelen wij de volgende onderwerpen:

  • Wat kan het Leerwerkloket voor jou betekenen?
  • Hoe maak je een carrièreswitch?
  • Welke mogelijkheden zijn er om leren en werken te combineren?

Heb je vragen die je wilt stellen aan Jacqueline? Je kunt bij aanmelding voor dit webinar jouw vragen doorgeven. Wij zullen de meest voorkomende vragen behandelen tijdens het webinar.

Ter info

Bij aanmelding voor dit webinar, krijgt u standaard 2 e-mails. Eén bevestigingsmail en 1 mail om het webinar in uw agenda te zetten (bijvoorbeeld Outlook of Google Calender). wanneer u de bevestigingsmail niet heeft ontvangen, kijkt u dan in uw spamfolder. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl.

Wij adviseren u het webinar vanaf een computer of laptop te volgen.

Aanmelden