Nieuws

> HBO Drechtsteden start met ICT opleidingen

HBO Drechtsteden start met ICT opleidingen

Recentelijk is het besluit genomen dat HBO Drechtsteden definitief start met de ICT opleiding op hbo-niveau (uitstroomrichtingen ICT Netwerk- en systeembeheer en ICT Software development) in samenwerking met het bedrijfsleven in Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en Da Vinci College in september 2017.

Ruimte om aan te melden

Voor beide richtingen is er nog ruimte om in te schrijven voor de opleiding. Daarom nogmaals de oproep: Zijn er kandidaten binnen uw organisatie die meer willen weten over de mogelijkheden? Laat men dan zeker contact met ons opnemen. Daarbij denken we aan werkenden met een mbo of havo achtergrond die willen doorgroeien naar een hbo-niveau en daarvoor een diploma willen behalen. Daarnaast zijn de deelnemers MBO-4 studenten die deze zomer hun opleiding afronden en de combinatie gaan maken van studeren & werken.

Overzicht samenwerkende bedrijven

De volgende 22 bedrijven staan vermeld op de site:

Staat uw bedrijf hier nog niet bij? Een kort mailtje zorgt ervoor dat ook uw bedrijf aan de lijst wordt toegevoegd. Belangstellenden hebben daarmee een gerichte ingang tot uw vacatures: https://www.hbodrechtsteden.nl/bedrijven-zoeken-nieuwe-medewerkers-ict.

 

 

Categorieën: