> Kennischeque MKB Gemeente Tilburg

Kennischeque MKB Gemeente Tilburg

Hebt u behoefte aan kennis op maat in uw bedrijf? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe markt aanboren, onderzoek doen naar uw huidige diensten of uw werknemers bijscholen? Met de kennischeque zet u de expertise van het toekomstige talent van de stad hiervoor in. U krijgt waardevolle kennis en biedt studenten de mogelijkheid om werkervaring op te doen.
De kennischeque is een subsidie van maximaal 5000 euro. U kunt hiermee kennis inkopen bij de kennisinstituten in Tilburg en de regio. Het Leerwerkloket helpt u bij het uitwerken van de vraag en koppelt uw vraagstuk aan het juiste instituut, zodat u een beroep kunt doen op een student met de kennis die u nodig heeft. De bedrijfsvraagstukken worden uitgevoerd door studenten van MBO, HBO en WO uit de regio Tilburg/Hart van Brabant. De studenten zijn afkomstig van verschillende opleidingsrichtingen van het ROC, Helicon, de Rooi Pannen, Fontys,  Avans, NHTV en Tilburg University.

De studenten kunnen uw organisatie bijvoorbeeld kennis bieden over productverbetering, duurzaamheid, een nieuwe manier van werken, marketingstrategieën, marktanalyse en uitwerking van business modellen en businesscases. Met de kennischeque kunt u het jonge talent van de stad benutten en krijgt u de kans om te innoveren met nieuw opgedane kennis en inzichten. Tegelijkertijd geeft u deze studenten de kans om een kijkje te nemen in het de praktijk om zich beter te kunnen voorbereiden op de arbeidsmarkt.

U vindt het aanvraagformulier van de kennischeque onder 'Bijdrage in de kosten'.

Wilt u direct een afspraak maken voor een oriënterend gesprek met een MKB-adviseur?
Neem hiervoor contact op met het Leerwerkloket via onderstaande link of bel met 06-53588691.

NEEM CONTACT MET ONS OP