Nieuws

> Leer-en Ontwikkelbeurs voor werkzoekenden

Leer-en Ontwikkelbeurs voor werkzoekenden

Op 20 april is het zover: de Leer- en Ontwikkelbeurs van UWV in het eventcentrum 2B-Home in Zoetermeer! Deze dag wordt speciaal georganiseerd om werkzoekenden te informeren welke opleidingsmogelijkheden er zijn en waar nu vraag naar is op de arbeidsmarkt. 

Er zijn verschillende opleiders en werkgevers aanwezig, want het volgen van de juiste opleiding vergroot de kans op werk. De beurs is bedoeld voor werkzoekenden met de volgende vragen:

• Welke opleiding kan ik het beste volgen?

• Welke leerwerktrajecten zijn er bij welke werkgevers?

• Met welke opleiding kom ik het snelst aan het werk?

De beurs richt zich met name op werkzoekenden op MBO niveau. Op de Leer- en Ontwikkelbeurs is een informatiemarkt waar deelnemers in gesprek kunnen gaan met verschillende werkgevers en opleiders over hun mogelijkheden en kunnen ze meteen vervolgafspraken maken. In diverse stands laten werkgevers zien welke vacatures en leerwerkplekken zij hebben. Daarnaast presenteren diverse opleiders hun aanbod van opleidingen en cursussen. Er zijn meerdere UWV-stands waar adviseurs aanwezig zijn die de deelnemers helpen met vragen over opleidingen, leerwerktrajecten en de mogelijkheid van het inzetten van een scholingsbudget.

PRAKTISCHE INFO Datum: maandag 20 april 2020 Locatie: 2B-Home, eventcentrum, Dr. J. W. Paltelaan 103, Zoetermeer                                                          Openingstijden: 9.00 t/m 17.00 uur 

 

Leerwerkloket:  Leerwerkloket Haaglanden Leerwerkloket Zuid-Holland Centraal