Nieuws

> Bereikbaarheid Leerwerkloket Regio Zwolle - Corona

Bereikbaarheid Leerwerkloket Regio Zwolle - Corona

Vanwege het coronavirus kunnen wij u voorlopig niet persoonlijk uitnodigen voor een gesprek, maar dat betekent niet dat onze dienstverlening stopt. Werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers met vragen over scholing en loopbaan kunnen nog steeds bij het Leerwerkloket terecht.

We kunnen op dit moment niet fysiek bij elkaar zitten, maar er zijn genoeg alternatieven. De Leerwerkloketten proberen zo flexibel mogelijk te zijn met het inplannen van afspraken. We kunnen skypen, bellen, appen en mailen. Als je contact opneemt met het Leerwerkloket via zwolle@lerenenwerken.nl of via het contactformulier dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Wil je graag zelf alvast aan de slag? Kijk dan eerst op onze nieuwe pagina 'Aan de slag met je loopbaan' van de landelijke website, https://www.lerenenwerken.nl/ of https://www.werk.nl/werkzoekenden/solliciteren/ontwikkel-uzelf/. Daar bieden we een deel van onze dienstverlening digitaal aan. Je kunt er ontdekken wat je kunt, welke baan bij je past en hoe je leren en werken kunt combineren.

 

Categorieën: 
Leerwerkloket:  Leerwerkloket regio Zwolle