> Makelaar Taxateur OZ Inclusief examentraining

Makelaar Taxateur OZ Inclusief examentraining

Omschrijving

Wil je graag bemiddelen bij koop en verkoop?
Steeds meer mensen kopen een eigen woning en er is steeds meer behoefte aan professionele hulp bij de koop én bij de verkoop van een eigen huis. Een makelaar-taxateur biedt deze professionele hulp, voor de koop en verkoop of verhuur van huizen, maar ook voor bedrijfspanden. De opleiding Makelaar-taxateur o.z. is een combinatie van de basistheorie en de aanvullende theorie. Je wordt in sneltreinvaart opgeleid voor het officieel erkende diploma Makelaar-taxateur o.z. Wonen van SVMNIVO. Start nu met de opleiding makelaar van NTI!

Inclusief lesmateriaal

Bij de opleiding Makelaar-taxateur o.z. is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Je ontvangt ook een studiehandleiding, waarin precies staat wat je moet doen.

Inhoud

Inhoud van de opleiding
Deze makelaarsopleiding is bestemd voor iedereen die aan het werk wil als makelaar en/of taxateur, specifiek gericht op onroerende zaken op het gebied van wonen.

De opleiding Makelaar-taxateur o.z. omvat de volgende onderdelen:

  • Bouwkunde
  • Privaatrecht
  • Publiekrecht
  • Vastgoedeconomie
  • Financiën
  • Fiscaliteiten
  • Taxaties
  • Marketing
  • Consumentengedrag

Inclusief 6 examentrainingen

Tijdens de opleiding Makelaar volg je 6 examentrainingen. Voordat je naar de examentraining gaat, maak je thuis een proefexamen. Een docent inventariseert waar de fouten zijn gemaakt en welke opgaven extra uitleg nodig hebben. Deze onderwerpen komen tijdens de training van 3 uur aan bod. Voorafgaand aan de examentraining kun je vragen stellen aan de docent op het forum. Je kunt er ook voor kiezen om de opleiding Makelaar zonder examentrainingen te volgen.

Toelating

Vooropleiding niet vereist
Voor de complete opleiding Makelaar-Taxateur o.z. heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Je moet er wel rekening mee houden dat het niveau van deze makelaarsopleiding gelijk staat aan HBO-niveau.

Examen

Afronding en diploma
De opleiding Makelaar leidt op tot de erkende theorie-examens van Makelaar-taxateur o.z. Wonen die worden afgenomen door SVMNIVO. Als je de examens met goed resultaat hebt afgerond, ontvang je het diploma ‘Basistheorie Taxateur o.z.’ en het certificaat ‘Makelaardijleer Wonen’ van SVMNIVO. Als je vervolgens het certificaat ‘Vakbekwaamheid Wonen’ hebt behaald, ontvang je het diploma ‘Makelaar-taxateur o.z. Wonen’. Vervolgens kun je ervoor kiezen een praktijktoets af te leggen bij SVMNIVO. Als je de praktijktoets met een voldoende hebt afgerond, ontvang je het ‘Praktijkdiploma Makelaar-Taxateur onroerende zaken’. Met dit diploma kun je jezelf laten certificeren als makelaar en je aansluiten bij een brancheorganisatie zoals NVM. Voor meer informatie over het examen verwijzen wij je naar www.svmnivo.nl.

Studieduur & lesgeld

Makelaar-taxateur o.z. met examentraining 1163