> Webinar leren en werken in het coronatijdperk - Voor professionals

Webinar leren en werken in het coronatijdperk - Voor professionals

Datum: 
woensdag, 30 september, 2020
Tijd: 
14:00 tot 15:00
Locatie: 
Online

Op woensdag 8 juli jl. organiseerde het Leerwerkloket Utrecht voor het laatst een digitale voorlichtingsbijeenkomst voor professionals over leren en werken in het coronatijdperk.

Omdat deze bijeenkomst snel volgeboekt was organiseren wij deze bijeenkomst nog een keer op woensdag 30 september a.s. van 14.00 – 15.00 uur.

Deze bijeenkomst is voor professionals die zich beroepsmatig bezig houden met de arbeidsmarkt en/of het onderwijs en die meer informatie willen over leren en werken in het coronatijdperk in de regio Utrecht.

Tijdens dit webinar bespreken we de impact van de coronacrisis op de arbeidsmarkt en gaan in op sectoren waar nog veel perspectief op werk is. Centraal staat de betekenis van Leven Lang Ontwikkelen (LLO) en de invloed van de coronacrisis op LLO. De actuele en toekomstige financiële regelingen om LLO in het coronatijdperk te stimuleren worden toegelicht.

Na deze bijeenkomst bent u weer helemaal up to date!

We nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst.

Professionals die zich verder willen verdiepen in leren en werken in deze coronatijd, kunnen zich aanmelden voor het webinar door het aanmeldformulier in te vullen met organisatie, naam, functie, telefoonnummer en e-mailadres.

Om het webinar interactief te houden hebben wij het maximale aantal deelnemers gesteld op 40. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 28 september. U ontvangt van ons een bevestiging van deelname en krijgt daarna een link gemaild waarmee u het webinar op 30 september kunt volgen.

We zien uit naar uw komst!


Deze bijeenkomst zit helemaal vol; u kunt zich niet meer aanmelden.

Leerwerkloket: