> Leerwerkplek BBL Mechatronica niveau 2, 3 of 4 bij ASML

Leerwerkplek BBL Mechatronica niveau 2, 3 of 4 bij ASML

Wat houdt dit BBL-traject in?

ASML biedt een contract via Start People Techniek. Je krijgt een stagebegeleider via ASML en via Start People Techniek. Je gaat 4 dagen werken en 1 dag per week naar school. Dit is uiteraard voorzien van een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit BBL traject is toegankelijk voor niveau 2, 3 en 4 studenten.

Over ASML:

ASML is ‘s werelds meest toonaangevende leverancier van lithografische systemen voor de chip- en semiconductor industrie.
In 1984 is ASML opgericht met het hoofdkantoor in Veldhoven. ASML ontwerpt, ontwikkelt, integreert en onderhoudt geavanceerde systemen die worden ingezet door wereldwijde semiconductor fabrikanten om chips te maken die gebuikt worden voor een breed scala van elektronische, communicatie en (informatie) technologische producten.

Je werkzaamheden:

Je zult werken in een cleanroom omgeving als mechatronica monteur. Je werkt aan het assembleren, testen en afregelen van de ASML-machine. Je werkt in ploegen, 1 x per 4 weken zul je op een zaterdag en zondag moeten werken.

Verder verwachten we van je:

Je moet minimaal 18 jaar zijn i.v.m. werk in ploegen.
Je moet leergierig zijn.
Je bent bereid om te werken in de cleanroom.
Beheersing van de Engelse taal is een pré.
Je dient in bezit te zijn van een laptop.
Je werkt nauwkeurig.

Heb je interesse neem dan contact op met:

Start People techniek

Susan van den Bergh of Peggy Bazelmans

040-2649340 of asml@startpeople.nl