> Leren en werken bij BLOKKER

Leren en werken bij BLOKKER

Bij Blokker doen wij er alles aan om je door middel van het BBL traject zoveel mogelijk bij te brengen over werken in een Blokker winkel en in de detailhandel in het algemeen.

Een BBL-plek moet zowel leerzaam als leuk zijn, daarom ga jij samenwerken in een gemotiveerd en gezellig team en staan jouw collega’s voor je klaar als je vragen- of hulp nodig hebt.

Werkend leren is dé perfecte combinatie om naast ervaring ook nog salaris te verdienen waarmee je die gave schoenen, een avondje op stap of die leuke vakantie kan betalen! Wil je graag alvast werken, maar is het BBL traject nog niet begonnen? Dan kun je bij ons aan de slag als Toekomstig BBL, en kun je alvast geld verdienen én een voorsprong opdoen voordat jouw opleiding begint!

Wat houdt de functie in?

Als Verkoopmedewerker zit verkopen in jouw DNA en is jouw dag succesvol als de klant tevreden de winkel verlaat. Je bent je er allereerst voor onze klanten. Je begroet ze bij binnenkomst en je hebt een adviserende rol bij de aankoop van hun artikelen. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten tevreden de deur uitlopen. Na het succesvol afronden van je inwerkperiode beheer je één of meerdere afdelingen in het filiaal. Dit betekent dat je zelf de artikelen bestelt, de ontvangst controleert, de voorraad in het magazijn beheert en de artikelen in de winkel presenteert.

Waar kan jij op rekenen?

Je wordt onderdeel van een super leuk team. Dit maakt het werken en leren tegelijk natuurlijk nog leuker!
Als BBL-er kun je naast een goed salaris rekenen op vele extra’s, zoals de mogelijkheid tot prestatie afhankelijke beloning, personeelskorting in bijna alle winkels van de Blokker Holding, collectieve verzekeringen en een goed pensioen. 
Doorgroeimogelijkheden. Veel van onze medewerkers zijn inmiddels doorgegroeid naar leidinggevende functies in de winkel en naar uitdagende functies op ons hoofdkantoor of in een van onze distributiecentra. Als jij ambitie hebt en laat zien wat je kunt, dan zijn er volop kansen om door te groeien.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten over werken en leren bij Blokker? Neem even contact met ons op! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.