> Online banenmarkt in Noord-Holland Noord

Online banenmarkt in Noord-Holland Noord

Datum: 
donderdag, 29 oktober, 2020
Tijd: 
09:30 tot 12:15
Locatie: 
Online

Donderdagmorgen 29 oktober organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) voor de eerste keer een online banenmarkt. Dit biedt, tijdens coronatijden, extra mogelijkheden - voor zowel werkgevers als werkzoekenden. De online banenmarkt is van 09:30-12:15 uur. Aanmelden kan op www.banenmarktnhn.nl.

Voor werkzoekenden biedt de online banenmarkt vacatures vanuit diverse branches. Voor hulp en ondersteuning bij het solliciteren zijn er verschillende webinars te volgen en er is er een online CV check mogelijk. Ook is er informatie over omscholingstrajecten en werken in het buitenland. Werkgevers kunnen zich via een livestream presenteren of een blind date aangaan met werkzoekenden. Er kan ook een bedrijfsfilm aan het profiel van het bedrijf worden gekoppeld, zodat de werkgever zich kan profileren.

Vooraf aanmelden

Werkgevers kunnen zich tot en met 15 oktober aanmelden via: www.banenmarktnhn.nl. Werkzoekenden kunnen zich vanaf 15 tot en met 29 oktober aanmelden via hetzelfde platform. Er zijn twee rondes met bedrijfspresentaties van 09.30 tot 10.45 uur waar werkzoekenden zich voor op kunnen geven. Daarna starten de speeddates tussen 10:45 en 12:15 uur. Dit zijn 9 rondes van 10 minuten.