louise van der meeren

> Louise van der Meeren, communicatie en programma assistent

Louise van der Meeren, communicatie en programma assistent

Ik ben Louise van der Meeren, communicatie en programma assistent bij Leren en Werken Midden-Brabant.
Na jarenlange ervaring in verschillende functies in de training-en-advies-wereld en als managementassistente vind ik het een uitdaging om aan Leren en Werken Midden-Brabant mijn steentje bij te dragen.

Veel van mijn vaardigheden heb ik in de praktijk geleerd, gewoon tijdens het werk. Af en toe aangevuld met een kortdurende training. Voor mij is dat een perfecte combinatie: lerend werken of lerend leven! Met deze onderwerpen houden we ons als Leren en Werken Midden-Brabant dagelijks mee bezig!

Mijn naam zul je tegen komen in mails en aan de telefoon. Mijn dagelijkse werk bestaat onder andere uit het maken van afspraken, het beantwoorden van eerste-lijnsvragen, het bijhouden van social media, het maken van rapportages, nieuwsbrieven en dergelijke. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt zodat mijn collega’s hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Handenvol werk in een zeer inspirerende omgeving waar ik nog elke dag een heleboel nieuwe dingen leer: een leven lang leren dus!

 

Louise van der Meeren
programma assistent en communicatie

louise.vandermeeren@lerenenwerken.nl
06-53588691