> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
De Nationale Werkbezoekdag www.werkbezoekdag.nl Een inititatief van de Broekriem.
Landelijk nieuws

Op 21 november 2018 organiseert De Broekriem de Nationale Werkbezoekdag. Tijdens deze dag openen verschillende organisaties in heel het land hun deuren om nieuwsgierige werkzoekenden een ‘kijkje in de keuken’ te geven. Voor organisaties biedt deze dag kansen. Door mee te doen zetten werkgevers zich in de spotlight en kunnen ze werknemers enthousiast maken voor hun vak of branche. Ook laten werkgevers zien dat ze als organisatie maatschappelijk betrokken zijn. 

18-10-2018 | Lees meer...
Landelijk nieuws

UWV en Randstad gaan samenwerken om werkzoekenden met behoud van uitkering en baangarantie op te leiden naar kansrijke functies. In steeds meer sectoren is het vinden van goed opgeleid personeel een uitdaging. Vier op de tien werkgevers heeft moeite om vacatures te vervullen. Dat is een stijging met vorig jaar, toen nog een derde van de vacatures lastig in te vullen was. Randstad en UWV gaan werkzoekenden met een lopende uitkering omscholen naar beroepen waar krapte heerst. Na afloop van het omscholingstraject krijgen de vakmensen een baangarantie van een tot twee jaar.

11-10-2018 | Lees meer...
Anita en Maria
Landelijk nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Noord-Holland Noord

Op 5 september 2016 werd in de regio Noord-Holland Noord (NHN) een regionaal Taalakkoord ondertekend, het eerste in het land.

08-10-2018 | Lees meer...
gemeente rotterdam bedrijfsschool reiniging
Landelijk nieuws

Reinigen is een vak. Dus als je met vakmensen wilt werken, dan moet je die opleiden. Daarom pakt gemeente Rotterdam de ontwikkeling van zowel haar nieuwe als vaste medewerkers serieus aan. Twee jaar geleden opende Stadsbeheer haar eigen bedrijfsschool Reiniging.

05-10-2018 | Lees meer...
Landelijk nieuws

Supermarktketen Deen heeft een driejarig samenwerkingscontract getekend met SBB. De overeenkomst moet de kwaliteit waarborgen van het praktijkleren bij Deen. Dit meldt SBB.

04-10-2018 | Lees meer...

Pagina's