> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Ruim 25.000 werkenden die 45 jaar of ouder zijn, kunnen zich aanmelden voor een Ontwikkeladvies. Met dit persoonlijke loopbaanadvies krijgen ze een beeld van hun situatie op de arbeidsmarkt. Vervolgens kunnen ze met een loopbaancoach bepalen welke stappen ze kunnen nemen om gezond en werkend de pensioenleeftijd te bereiken.

07-12-2017 | Lees meer...
Papier, potlood, geschreven het woord stage
Regionaal nieuws

Om het voor winkeliers eenvoudiger te maken een stageplaats aan te bieden aan een student van het MBO is op initiatief van de plaatselijke politiek en de Utrechtse MBO-onderwijsinstellingen het plan opgevat om van de Amsterdamsestraatweg een Stagestraat te maken. Ook het Utrechtse Leerwerkloket is hierbij betrokken en vervult hiermee de brugfunctie tussen “arbeid” aan de ene kant en opleiden aan de andere kant.

31-10-2017 | Lees meer...
Academische baret.(symbolisch) + Logo Stoof
Regionaal nieuws

Wilt u aan uw toekomst werken en heeft u geen hoger opleidingsniveau dan mbo 4? Dan is de Scholings Waardebon van STOOF wellicht iets voor u!

28-09-2017 | Lees meer...
Vereniging gehandicaptenzorg nederland
Landelijk nieuws

De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) is gestart met het opzetten van de nieuwe functie WoonHulp, waarbij mensen met een arbeidsbeperking geschoold worden om in de ouderenzorg te werken. Met behulp van Praktijkverklaringen is het mogelijk om geschoold te worden voor de werkzaamheden, die onder andere kunnen bestaan uit tafeldekken, koken, helpen bij het eten en als gastvrouw dienen op een afdeling. 

12-12-2017 | Lees meer...
UWV werken aan perspectief
Landelijk nieuws

Een scholingsvoucher voor werkzoekende vanuit de langdurige zorg is een tijdelijke subsidie. Deze subsidie loopt tot uiterlijk 31 december 2017. Na 31 december2017 is het dus niet meer mogelijk om de scholingsvoucher langdurige zorg aan te vragen.

11-12-2017 | Lees meer...

Pagina's