> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Door aandacht te besteden aan taal op de werkvloer werken mensen veiliger, worden er minder fouten gemaakt, gaan de productiviteit en kwaliteit omhoog en is er minder ziekteverzuim. Daarom is het zinvol om te investeren in de taalvaardigheid van medewerkers. Vandaar dat Gemeente Rotterdam, de Leerwerkloketten uit de regio, de Lions en Stichting Lezen & Schrijven hun krachten bundelden.

17-04-2019 | Lees meer...
Landelijk nieuws

Het zou gemakkelijker moeten zijn voor volwassenen om zich te blijven scholen en ontwikkelen. Onderzoeksbureau Panteia concludeert dat na onderzoek onder verschillende doelgroepen in een rapport dat het vanmiddag heeft aangeboden aan de Vaste Commissies voor Onderwijs en Sociale Zaken van de Tweede Kamer. Dit meldt de Tweede Kamer.

12-04-2019 | Lees meer...
Landelijk nieuws

Vanaf 23 mei kunnen samenwerkingsverbanden van scholen, bedrijven en sociale partners nieuwe voorstellen indienen voor de pilot met mbo-certificaten. De uitbreiding van de pilot betreft maximaal 24 certificaten voor beroepsgerichte onderdelen van opleidingen.

11-04-2019 | Lees meer...
Regionaal nieuws

Afgelopen vrijdag stond het begeleiden van statushouders richting werk en de bevindingen uit de recente monitor ‘statushouders’ centraal tijdens het werkbezoek van het college. Statushouders die zich in Rotterdam vestigen worden sinds de vernieuwde aanpak statushouders 2019-2022 veel intensiever begeleid naar werk. Het aantal statushouders dat uit de bijstand komt en betaald werk krijgt, is vorig jaar voor het eerst gestegen. Dit is een belangrijke conclusie uit de jaarlijkse monitor Rotterdamse aanpak statushouders.

05-04-2019 | Lees meer...
Regionaal nieuws

Van 1 april tot en met 30 juni 2019 is het mogelijk een lerarenbeurs aan te vragen voor leraren in het primair en voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Dit meldt CNV.

04-04-2019 | Lees meer...

Pagina's