> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Imad Chikhmous Foto: Cees Wouda
Regionaal nieuws

Bouwmensen Amersfoort is gestart met twee testweken voor 25 statushouders, ofwel vluchtelingen met een verblijfsvergunning én met vaktechnische ervaring.

24-03-2017 | Lees meer...
Presentatrice Taniko en adviseur Jacqueline in gesprek tijdens het webinar.
Landelijk nieuws

Afgelopen dinsdag 21 maart volgden bijna 500 mensen het themawebinar over Leren en Werken. Dit is het meeste aantal deelnemers dat het webinarteam ooit in een uitzending heeft mogen ontvangen.

23-03-2017 | Lees meer...
Duim omhoog
Landelijk nieuws

Aan de Slag is een methode om bewoners van een asielzoekerscentrum te betrekken bij vrijwilligerswerk in de gemeente. Een lokaal projectteam koppelt zoveel mogelijk bewoners van het AZC aan vrijwilligersklussen in de gemeente.

De vluchtelingen stappen daarmee vanuit het AZC zo de maatschappij in: ze leren nieuwe mensen kennen en zijn lekker aan de slag.

14-03-2017 | Lees meer...
Minister Jet Bussemaker
Landelijk nieuws

Mbo-scholen moeten blijven innoveren, samenwerken en zorg dragen voor een breed en divers aanbod van opleidingen, vindt minister Bussemaker. Daarom dient ze 13 maart een wetsvoorstel in dat samenwerking faciliteert en kleine en unieke opleidingen beschermt.

14-03-2017 | Lees meer...
Regionaal nieuws

De deelnemers aan het TRI scholingstraject hebben hun opleiding Vakbekwaam Hovenier met succes afgerond. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden de diploma's uitgereikt.

07-03-2017 | Lees meer...

Pagina's