> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Programmateam Leren en Werken juichend met ballonnen vanwege de verlengen van het programma.
Landelijk nieuws

Na een positieve evaluatie van het programma Leren en Werken heeft de ministerraad afgelopen vrijdag besloten om het programma de komende jaren verder te financieren.

03-05-2016 | Lees meer
Adviseur  van het Leerwerkloket Drenthe poseert met de banner van het Leerwerkloket. Op de banner staat: Leren en Werken Arbeidsmarktregio Drenthe. Iets voor jou? Investeren in kennis loont.
Landelijk nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Arbeidsmarktregio Drenthe

Veel HBO afgestudeerden vertrekken uit de regio Zuid Oost Drenthe, omdat er geen werk voor ze zou zijn. Met de Match Day werd het tegendeel bewezen. O.a. het Leerwerkloket Arbeidsmarktregio Drenthe was aanwezig om de studenten te enthousiasmeren voor de eigen regio.

30-05-2016 | Lees meer
Minister Lodewijk Asscher
Landelijk nieuws

Iedere volwassen Nederlander moet zijn eigen loopbaan kunnen vormgeven, zonder te hoeven denken of hij/zij de kosten voor extra scholing kan betalen. Dit stelt minister Asscher (SWZ) in zijn brief over de uitwerking van drie moties die de Tweede Kamer in februari heeft aangenomen in het debat over Leven Lang Leren.

24-05-2016 | Lees meer
Appel op stapel boeken
Landelijk nieuws

In het Akademiegebouw ondertekenden vanmiddag HU, Universiteit Utrecht en studentvluchtelingenorganisatie UAF een convenant, waarin is afgesproken om samen met bedrijven gerichte ondersteuning te bieden aan hoger opgeleide vluchtelingen en ze daarmee meer kans te geven op de arbeidsmarkt.

24-05-2016 | Lees meer
Landelijk nieuws

Doel van het fonds is mbo-studenten nog beter voor te bereiden op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt, door hen al tijdens hun studie te laten werken met state of the art-technieken en -methoden.

23-05-2016 | Lees meer

Pagina's