> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Website van het Jaar
Landelijk nieuws

Lerenenwerken.nl is genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Overheid! Stemmen kan vanaf 26 september tot en met 4 november.

28-09-2016 | Lees meer
Landelijk nieuws

Minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker (Onderwijs) willen met betere loopbaanbegeleiding zorgen voor een betere doorstroom en aansluiting van leerlingen tussen de verschillende onderwijssoorten.

28-09-2016 | Lees meer
Pitstop
Regionaal nieuws

Op maandag 19 september jl. vond de derde editie van de PITstop georganiseerd door het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland plaats, een korte en krachtige lunch bijeenkomst. Deze editie waren we te gast bij PDZ uitzendbureau en waren de sprekers Dick van de Geer van Praktijkschool de Faam, Piet Hein Debets namens de VOWA en Jage van Uuden van het Regio College. 

De lunch is bedoeld om onder het genot van een broodje onze partners ‘up to date te brengen’ van de belangrijkste arbeidsmarkt gerelateerde ontwikkelingen. 

26-09-2016 | Lees meer
Aanwezige met gerecht
Regionaal nieuws

Mahood. Torta de Frango. Fouads rundvlees Marrakesh. Dat en nog veel meer lekkers stond donderdagavond op het menu in het Grand Café van gebouw Triangel. Geen alledaagse kost, maar het was dan ook geen alledaagse gelegenheid.

Voor het Festival van het Leren organiseerden Leerwerkloket Friesland en het Friesland College namelijk een speciaal internationaal buffet. Dit deden ze om vrijwilligers van onze school in het zonnetje te zetten die inburgeraars - cursisten van FC Extra - helpen de Nederlandse taal machtig te worden.

23-09-2016 | Lees meer
Regionaal nieuws
23-09-2016 | Lees meer

Pagina's