> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Bureau met kantoorartikelen

De Eerste Kamer heeft 9 februari unaniem ingestemd met het wetsvoorstel invoering profielen vmbo en vernieuwing beroepsgerichte examenprogramma's. Dit wetsvoorstel van staatssecretaris Dekker geeft het vmbo een nieuwe impuls.

10-02-2016 | Lees meer
Automonteur onder een auto aan het werk

Afgelopen week zijn de vijf genomineerden bekend gemaakt voor de Pro-Motor Award 2016. De Pro-Motor Award is een nieuwe prijs om projecten en ideeën uit de samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven en overheid te belonen.

09-02-2016 | Lees meer
Appel op stapel boeken

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is geschrokken van de bevindingen van het programma ‘De Monitor’. De uitzending toont dat studenten verkeerd worden voorgelicht over hun baanperspectief bij onder andere de opleiding Psychologie.

08-02-2016 | Lees meer

De hogescholen en roc’s van Limburg, Brabant en Zeeland komen samen in actie voor een betere doorstroming van mbo naar hbo. Ze ontwikkelen een programma dat mbo-studenten beter voorbereidt op de overstap.

08-02-2016 | Lees meer
Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

De sectorwinnaars van de verkiezing Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider 2015 zijn bekend. In acht sectoren bogen vertegenwoordigers van onderwijs en bedrijfsleven zich de afgelopen periode over de voorgedragen kandidaten.

08-02-2016 | Lees meer

Pagina's