> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Studenten die nu een diploma halen en op zoek gaan naar werk, hebben gunstig perspectief wanneer zij aan de slag willen als onder andere voedingsoperator, allround verspaner of facilitair leidinggevende. In de afgelopen periode zijn relatief veel WW-uitkeringen van jongeren afkomstig uit de bouw en de uitzendbedrijven beëindigd omdat zij werk hebben gevonden. Op de website van S-BB zijn de Leeswijzers te vinden per regio.

30-11-2015 | Lees meer

Het aantal vacatures voor mbo’ers is het laatste half jaar verder toegenomen. Ook lopen mbo-studenten vaker stage. Dit blijkt uit de Basiscijfers Jeugd die SBB en UWV vandaag hebben uitgebracht.

30-11-2015 | Lees meer

Over het begeleiden naar werk van onzichtbare jongeren maakt het kabinet de komende maanden met 35 gemeenten afspraken. Uiteindelijk wil het kabinet dat alle gemeenten hulp gaan bieden aan die jongeren.

30-11-2015 | Lees meer
Weener XL Werk en Inkomen neemt ESF Award in ontvangst

Het project Weener XL Werk en Inkomen won gisteren de ESF-Award. ESF (Europees Sociaal Fonds) zet in op re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, behoud en verbetering van deinzetbaarheid van werkzenden en ondersteuning van kwestbare werkzoekenden.

27-11-2015 | Lees meer
Ir. Noordhofprijs logo

De beste vakmensen in Zuidoost-Brabant in de sectoren bouw, metaal en mechatronica werden gisteren in het zonnetje gezet bij DAF. Het was de 26e keer dat de Ir. Noordhofprijs werd uitgereikt. Kyra Burhenne is de winnares in de categorie Junior Vaktalent en tevens de enige vrouwelijke genomineerde.

27-11-2015 | Lees meer

Pagina's