> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Informatiebijeenkomsten over leren en werken, een workshop ‘wat kan onderwijs voor u betekenen?’ of ‘hoe presenteer ik mijzelf’; een greep uit de meer dan 60 activiteiten die de Leerwerkloketten en haar partners in september organiseren . De aftrap van de Maand van Leren en Werken is dit jaar in Friesland.

01-09-2016 | Lees meer
Programmateam Leren en Werken juichend met ballonnen vanwege de verlengen van het programma.
Landelijk nieuws

Na een positieve evaluatie van het programma Leren en Werken heeft de ministerraad afgelopen vrijdag besloten om het programma de komende jaren verder te financieren.

03-05-2016 | Lees meer
Pitstop
Regionaal nieuws

Op maandag 19 september jl. vond de derde editie van de PITstop georganiseerd door het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland plaats, een korte en krachtige lunch bijeenkomst. Deze editie waren we te gast bij PDZ uitzendbureau en waren de sprekers Dick van de Geer van Praktijkschool de Faam, Piet Hein Debets namens de VOWA en Jage van Uuden van het Regio College. 

De lunch is bedoeld om onder het genot van een broodje onze partners ‘up to date te brengen’ van de belangrijkste arbeidsmarkt gerelateerde ontwikkelingen. 

26-09-2016 | Lees meer
Aanwezige met gerecht
Regionaal nieuws

Mahood. Torta de Frango. Fouads rundvlees Marrakesh. Dat en nog veel meer lekkers stond donderdagavond op het menu in het Grand Café van gebouw Triangel. Geen alledaagse kost, maar het was dan ook geen alledaagse gelegenheid.

Voor het Festival van het Leren organiseerden Leerwerkloket Friesland en het Friesland College namelijk een speciaal internationaal buffet. Dit deden ze om vrijwilligers van onze school in het zonnetje te zetten die inburgeraars - cursisten van FC Extra - helpen de Nederlandse taal machtig te worden.

23-09-2016 | Lees meer
Regionaal nieuws
23-09-2016 | Lees meer

Pagina's