> Nieuws

Nieuws

30 september organiseerde het horizon college een bak wedstrijd waarin leerbedrijven de beste speculaascake moesten maken. In de jury zat o.a. Robin Hoedjes een zeer succesvolle oud-leerling.

02-10-2015 | Lees meer

Tilburgers die met een opleiding hun positie op de arbeidsmarkt willen verbeteren, kunnen vanaf deze maand een scholingslening aanvragen bij de gemeente.

02-10-2015 | Lees meer
Verpleger

29 september zijn de eerste 45 medewerkers van MST begonnen met hun opleiding tot roomservicemedewerker. De opleiding, die in company, wordt gegeven, is ontwikkeld door het ROC van Twente, Threewise en MST.

01-10-2015 | Lees meer

Duizenden werkloze jongeren in Den Haag krijgen een plek om stage te lopen of werkervaring op te doen. Daarnaast moeten honderden werklozen aan een betaalde baan worden geholpen. De gemeente Den Haag heeft daar dinsdag afspraken over gemaakt met enkele tientallen bedrijven. De deal wordt het Haags Sociaal Akkoord genoemd.

30-09-2015 | Lees meer
festival van het leren 11-20 september 2015. Komt deze week bij u niet uit? Dan kunt u ook een ander moment in september kiezen, want: September=Leven Lang Leren Maand. Dé plek waar iedereen terecht kant voor alle vragen over leren en werken.

In het kader van de Maand van Leren en Werken besteedt Werken.fm extra aandacht aan thema's rondom leren en werken.

25-09-2015 | Lees meer

Pagina's