> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Ook in 2016 kennen online leren en online trainingen een grote groei, zo wordt verwacht. Tot en met 2018 zal de wereldwijde groei van online trainingen zo'n 20% per jaar bedragen. Welke zes trends bepalen online leren?

11-02-2016 | Lees meer

Vandaag was het startschot voor het honderdste sectorplan. Het gaat hier om het plan MKB Werkoffensief voor het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Rotterdam. Honderd mensen die bedreigd worden met ontslag en driehonderd mensen die werkloos thuis zitten, worden komende twee jaar in Rotterdam begeleid naar een baan. Een belangrijk doel van het sectorplan is het werven en zichtbaar maken van vacatures in kansrijke beroepen in de regio Rotterdam.

11-02-2016 | Lees meer
Bureau met kantoorartikelen

De Eerste Kamer heeft 9 februari unaniem ingestemd met het wetsvoorstel invoering profielen vmbo en vernieuwing beroepsgerichte examenprogramma's. Dit wetsvoorstel van staatssecretaris Dekker geeft het vmbo een nieuwe impuls.

10-02-2016 | Lees meer
Automonteur onder een auto aan het werk

Afgelopen week zijn de vijf genomineerden bekend gemaakt voor de Pro-Motor Award 2016. De Pro-Motor Award is een nieuwe prijs om projecten en ideeën uit de samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven en overheid te belonen.

09-02-2016 | Lees meer
Appel op stapel boeken

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is geschrokken van de bevindingen van het programma ‘De Monitor’. De uitzending toont dat studenten verkeerd worden voorgelicht over hun baanperspectief bij onder andere de opleiding Psychologie.

08-02-2016 | Lees meer

Pagina's