> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Informatiebijeenkomsten over leren en werken, een workshop ‘wat kan onderwijs voor u betekenen?’ of ‘hoe presenteer ik mijzelf’; een greep uit de meer dan 60 activiteiten die de Leerwerkloketten en haar partners in september organiseren . De aftrap van de Maand van Leren en Werken is dit jaar in Friesland.

01-09-2016 | Lees meer
Programmateam Leren en Werken juichend met ballonnen vanwege de verlengen van het programma.
Landelijk nieuws

Na een positieve evaluatie van het programma Leren en Werken heeft de ministerraad afgelopen vrijdag besloten om het programma de komende jaren verder te financieren.

03-05-2016 | Lees meer
Aanwezige met gerecht
Regionaal nieuws

Mahood. Torta de Frango. Fouads rundvlees Marrakesh. Dat en nog veel meer lekkers stond donderdagavond op het menu in het Grand Café van gebouw Triangel. Geen alledaagse kost, maar het was dan ook geen alledaagse gelegenheid.

Voor het Festival van het Leren organiseerden Leerwerkloket Friesland en het Friesland College namelijk een speciaal internationaal buffet. Dit deden ze om vrijwilligers van onze school in het zonnetje te zetten die inburgeraars - cursisten van FC Extra - helpen de Nederlandse taal machtig te worden.

23-09-2016 | Lees meer
Regionaal nieuws
23-09-2016 | Lees meer
winnaars van de gedichtenwedstrijd
Regionaal nieuws

In Zoetermeer zijn veel mensen druk aan het bouwen aan de Nederlandse taal, de taalleerders. Er wordt druk verbouwd aan het Zoetermeerse Stadshart, waaronder het Taalhuis. Een unieke combinatie.

20-09-2016 | Lees meer

Pagina's