Nieuws

> Congres 2017 - Leerwerkprijs

Congres 2017 - Leerwerkprijs

Stoof - Opleiding & ontwikkeling flexbranche

Leerwerkprijs 2017/2018

De Leerwerkprijs 2017/2018 is dit jaar op persoonsniveau. En is voor een medewerker(ster) van een uitzendorganisatie die zich breed inspant voor de Duurzame Inzetbaarheid (DI) van uitzendkrachten. Op één of meerdere van de volgende thema's: Loopbaan, Leren, Ontwikkelen en Vitaliteit (veiligheid en gezondheid). 

Criteria Leerwerkprijs 2017/2018

 • Welke aandacht besteedt de medewerker(ster) aan duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten en op welke wijze worden de uitzendkrachten daarin gestimuleerd en begeleid.
 • Welke samenwerkingspartners heeft de medewerker in relatie tot de DI van de uitzendkracht. Zoals opleiders (ROC’s en private opleiders), SBB als het BBL trajecten betreft, gemeenten/ UWV Werkbedrijf, inleners, STAF en/of STOOF.
 • Hoe innovatief en creatief is de aanpak van de genomineerde persoon?
 • Is er al sprake van daadwerkelijke operationele  uitvoering.
 • Voorbeelden van de aanpak.
 • Relevantie voor de rest van de branche.

Procedure Leerwerkprijs 2017/2018

 1. Voordragen van iemand werkzaam in de uitzendbranche, kan intercedent, consulent, vestigingsmanager, opleidingsmanager enz. zijn.
 2. Diegene die nomineert kent de persoon en werkt daar mee samen, kan de uitzendorganisatie zelf zijn, maar kan ook een externe partner zijn.
 3. Voordragen op basis van de gestelde criteria kan via info@stoof-online.nl t/m 1 oktober.
 4. Alle voorgedragen personen worden aan het bestuur voorgelegd en die bepalen op basis van de criteria 3 genomineerden.
 5. De genomineerden maken een filmpje van 2 minuten, wat getoond wordt op het STOOF congres als introductie van hun zelf.
 6. Na het filmpje pitchen deze drie organisaties, 5 minuten (exclusief het filmpje), tijdens het congres aan een vakjury.
 7. Na beraad van de vakjury wordt de winnaar bekend gemaakt
 8. De winnaar mag zich 2 jaar de DI functionaris STOOF noemen en ontvangt 2.500 euro om te besteden aan DI voor uitzendkrachten, daarnaast krijgt de winnaar een scholingsvoucher van 500 euro.
Categorieën: