Nieuws

> Een baan via Twitter: Doe mee met #jouwbaan op 24 april

Een baan via Twitter: Doe mee met #jouwbaan op 24 april

jouwbaan Leren en Werken

Op maandag 24 april vindt de online banenmarkt #jouwbaan plaats. Werkgevers plaatsen die dag via Twitter allerlei vacatures en jij kunt daarop reageren. Leren en Werken is ook actief op sociale media samen met de Leerwerkloketten in de regio. We delen diverse leerbanen en tips om te solliciteren en om te scholen.

Naast de Leerwerkloketten en Leren en Werken zijn andere organisaties ook actief op Twitter tijdens de Banendag. UWV en bijvoorbeeld ook Defensie delen tips, vacatures en UWV organiseert een webinar om 13:30 over het zoeken van werk via Twitter.

Bent u werkgever?

Als werkgever kunt u deze dag natuurlijk ook actief zijn op social media. Bent u op zoek naar een leerling werknemer of biedt u omscholingsplaatsen aan voor jong en oud? Zet uw vacatures online via Twitter met de hashtag #jouwbaan. Wie weet vindt u uw nieuwe werknemers!

Ben jij werkzoekend?

Ben je op zoek naar werk? Stel jezelf dan voor in een tweet met 140 tekens en gebruik hierbij de hashtag #Jouwbaan. Zet in je tweet wat voor werk je zoekt en in welke regio. Werkgevers twitteren die dag ook over hun vacatures met #Jouwbaan, dus hou goed in de gaten of er een vacature voor je bij zit.

Meer weten over Twitter? Op werk.nl staat hoe u Twitter gebruikt bij het zoeken naar werk.