Nieuws

> Festival van het Leren bij Werken.fm

Festival van het Leren bij Werken.fm

festival van het leren 11-20 september 2015. Komt deze week bij u niet uit? Dan kunt u ook een ander moment in september kiezen, want: September=Leven Lang Leren Maand. Dé plek waar iedereen terecht kant voor alle vragen over leren en werken.

In het kader van de Maand van Leren en Werken besteedt Werken.fm extra aandacht aan thema's rondom leren en werken. Na het rondetafelgesprek en het interview met Emmy Bakker adviseur Raad van Bestuur ROC West-Brabant, was afgelopen maandag 21 september de beurt aan Jumbo Klercq, van het Festival van het Leren. Beluister het interview: http://www.werken.fm/de-ochtenduren-maandag-21092015-deel-1/

September Maand van Leren en Werken

In september de Maand van Leren en Werken wordt samen met een aantal partners van de Leerwerkloketten meer aandacht gegenereerd voor het belang van Leven Lang Leren. Op verschillende plekken in het land organiseren Leerwerkloketten diverse activiteiten. In onderstaande kalender vind je een overzicht van de evenementen. De groen gearceerde activiteiten zijn georganiseerd door de Leerwerkloketten. Meer informatie over de evenementen is te vinden op de specifieke evenementenpagina via www.lerenenwerken.nl/evenementen.

Is er geen evenement bij jou in de buurt of ben je in september niet in de gelegenheid om een evenement te bezoeken, maak dan een afspraak met een leerwerrkadviseur voor een adviesgesprek.

Categorieën: