Nieuws

> Honderd diploma’s uitgereikt tijdens diplomafeestje DEEN

Honderd diploma’s uitgereikt tijdens diplomafeestje DEEN

Blije, geslaagde studenten van DEEN

Op vrijdag 27 september kregen maar liefst honderd medewerkers een mbo- of hbo-diploma uitgereikt. De diploma-uitreiking was een groot feest, waar ook de familieleden en vrienden van de geslaagden bij aanwezig waren.

Slagingspercentage

Het afgelopen jaar stond, naast de reguliere groepen, ook in het teken van de mbo-2 groep met daar veel jongeren vanuit het praktijkonderwijs. Een unieke samenwerking met de Praktijkschool West-Friesland. Het slagingspercentage van deze groep is bijna 100% en de helft van deze jongeren stroomt door naar mbo-3.

Beste Praktijkopleider

Sebastiaan van Duist, supermarktmanager van DEEN Anna Paulowna, is blij met de eervolle benoeming door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) tot Beste Praktijkopleider Handel in Noord-Holland. In 2018 viel hij met zijn winkel in Anna Paulowna ook al in de prijzen als Beste Leerbedrijf. Sebastiaan kreeg tijdens de diploma-uitreiking de speciale Gijs Otten Award, beste praktijkopleider DEEN, voor het tweede jaar in successie. Naast Sebastiaan viel ook Broekerveiling met Kim Coenraads en Martijn Schelfhout in de prijzen voor hun begeleiding van de studenten.

Opleiden

De eigen kweekvijver maakt interne doorstroom mogelijk. Dit betekent dat leidinggevende en specialistische functies worden opgevuld door DEEN collega’s en er veel ruimte is voor ontwikkeling binnen de winkel, het distributiecentrum en het hoofdkantoor.

Het komende jaar staat in teken van de contacten met het onderwijs. De supermarkt keten heeft gastlessen, stages, rondleidingen, docentenstages en diverse projecten in de planning staan.