> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
vereniging hogescholen
Landelijk nieuws

Is het hbo klaar voor de toekomst? Die vraag stond 9 mei centraal op het 15e jaarcongres van het hbo.

15-05-2019 | Lees meer...
Landelijk nieuws

De website MBO Transparant is vernieuwd. MBO Transparant brengt in beeld hoe roc's, aoc's en vakinstellingen presteren op een aantal belangrijke indicatoren, zoals voortijdig schoolverlaten, diplomaresultaat en studenttevredenheid. Hierdoor zijn vergelijkingen tussen scholen mogelijk. Dit meldt MBO Raad.

08-05-2019 | Lees meer...
Landelijk nieuws

30 april zijn de eerste veertien mbo-certificaten voor beroepsgerichte onderdelen van opleidingen gepubliceerd in de Staatscourant. Met een mbo-certificaat kunnen werkenden en werkzoekenden hun positie op de arbeidsmarkt versterken. Na de pilotscholen kunnen nu ook alle andere scholen samen met werkgevers ermee aan de slag.

02-05-2019 | Lees meer...
Regionaal nieuws

Rotterdamse sportverenigingen kunnen een belangrijke rol spelen om laaggeletterdheid aan te pakken. Want als we ons samen inzetten voor meer taalvaardige Rotterdammers, hoeft er niemand buitenspel te staan. Dit meldt Gemeente Rotterdam.

30-04-2019 | Lees meer...
Landelijk nieuws

Door aandacht te besteden aan taal op de werkvloer werken mensen veiliger, worden er minder fouten gemaakt, gaan de productiviteit en kwaliteit omhoog en is er minder ziekteverzuim. Daarom is het zinvol om te investeren in de taalvaardigheid van medewerkers. Vandaar dat Gemeente Rotterdam, de Leerwerkloketten uit de regio, de Lions en Stichting Lezen & Schrijven hun krachten bundelden.

17-04-2019 | Lees meer...

Pagina's