Nieuws

> Maand van Leren en Werken 2019

Maand van Leren en Werken 2019

Maand van Leren en Werken September

Net als voorgaande jaren staat september in het teken van de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten door heel het land extra activiteiten om aandacht te geven aan een leven lang leren en ontwikkelen. Vorig jaar organiseerden de Leerwerkloketten en hun partners ruim 100 evenementen in het kader van Leren en Werken.

Activiteiten

Ook dit jaar zetten de Leerwerkloketten verschillende activiteiten op touw.

Voorbeelden van activiteiten zijn: ‘Bustour: ‘Gluren bij de buren’, waar Leerwerkloket Achterhoek werkzoekende meeneemt langs werkgevers en ‘Maak werk van Gastvrijheid’, waarbij Leerwerkloket Midden-Brabant clinics, workshops en speeddates organiseert ihkv de vrijetijdsbesteding. 

Kortom, vele activiteiten in verschillende regio’s voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Kijk op Lerenenwerken.nl/evenementen wat het Leerwerkloket in jouw regio organiseert of neem contact op met het Leerwerkloket bij jou in de buurt.

Tijdens de Maand van Leren en Werken zijn ook andere partijen actief zoals Stichting Lezen en Schrijven met de Week van de Alfabetisering. En beroepsvereniging van loopbaanprofessionals Noloc organiseert de Week van de Loopbaan.

#Lerenenwerken

Ook op social media besteden we aandacht aan de maand van Leren en Werken. Volg ons via Facebook(externe link), Twitter(externe link) en LinkedIn(externe link) en praat mee met  #Lerenenwerken.

Leerwerkloketten

De Leerwerkloketten zijn regionale samenwerkingsverbanden van onderwijsinstellingen, gemeenten, UWV, SBB en bedrijfsleven. Het Leerwerkloket is er voor iedereen met een loopbaan- of scholingsvraag.