> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Welke financiële mogelijkheden hebt u als erkend leerbedrijf om stages (bol) en leerbanen (bbl) te behouden? We brengen de mogelijkheden waarbij SBB is betrokken graag onder uw aandacht.

19-05-2020 | Lees meer...
Landelijk nieuws

Een bijbaan van stagiairs compenseren met extra uren in de zorg. Een slimme oplossing van erkend leerbedrijf Coloriet in deze tijd van coronacrisis. Zo doen mbo-studenten nog meer ervaring op in de praktijk én krijgen ouderen de aandacht die ze verdienen.

18-05-2020 | Lees meer...
Landelijk nieuws

In de vierde week van mei opent het loket voor de subsidieregeling praktijkleren voor het aanvragen van een voorschot voor praktijkleerplaatsen in het mbo.

11-05-2020 | Lees meer...
Landelijk nieuws

Zo’n 40.000 mbo’ers hebben hun stage vroegtijdig moeten afbreken door de coronacrisis. Dit kan ervoor zorgen dat sommigen mogelijk niet hun diploma kunnen krijgen. Dit meldt NOS.

06-05-2020 | Lees meer...
Regionaal nieuws

We zijn als Leerwerkloket nog steeds in de ban van de Corona maatregelen. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan, kunt u het contactformulier op onze site invullen. Onze adviseurs mailen en/of bellen u terug. Vanaf 20 april hebben we telefonische spreekuren ingesteld. Onze adviseurs staan u graag te woord. Bel met vragen over opleidingen, leerwerkbanen of het vervolg van uw loopbaan. In de bijlage vindt u de tijden, de telefoonnummers en kunt u zien welke advisieur er beschikbaar is:

28-04-2020 | Lees meer...

Pagina's